Verseny időpontja

2023.01.14 – 2023.03.19

Fotó: tudósítónktól

Regisztrációs időszak

2022.12.05 00:00 – 2022.12.30 08:00

Helyszín

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye műfüves pályái ( Nyírbátor, Csenger, Gyulaháza)

Leírás

A műfüves pályával rendelkező egyesületek összefogtak, így próbálnak segíteni a téli felkészülés során a megyei csapatoknak, hogy szervezett keretek között tudjanak mérkőzéseket játszani! A Cipőraktár Kupa 2023 január 14-én rajtol, a nevező együtteseket területi elv alapján osztják csoportokba.

Az esemény legfontosabb információi
A szervezők öt hétvégén keresztül szeretnének játéklehetőséget biztosítani: az erőgyűjtést korábban kezdő csapatok számára január 14-ike jelenti a nyitányt, a munkába később belevágók a január 28-án startoló csoportküzdelmekbe nevezhetnek. Tehát a torna két lépcsőben indul: a találkozókat három helyszínen – Csenger, Gyulaháza, Nyírbátor – rendezik. Minden csapat számára garantált öt teljes meccs lejátszása. A győztesek érem, serleg, oklevél és vásárlási utalvány díjazásban részesülnek. A serleg, érem és oklevél díjakat a Magyar Labdarúgó-szövetség SZSZB Megyei Igazgatósága biztosítja!

Díjazás

Érem, serleg, oklevél és vásárlási utalvány!

Az alábbi link kimásolásával elérhető a nevezési felület

https://thesportadmin.com/public/competitionRegistration.php?RyCORlEF4087XKDYhY1Z&fbclid=IwAR2kCvHapoU0qsMKEsJMtJvmncFoXFiZ6AqdPXXpj-pNoQNx0rS2hTNvh1s

 

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .