Kattints a képre!!

Két legyet egy csapásra! A Jéke a bajnoki tabellát, Szatmári Máté a megye hármas egylet támadója a góllövőlistát vezeti a Rétköz csoportban az őszi idény lecsengésével.

Szatmári Máté a részletekre is ügyel: csak fejjel nem szerzett gólt ősszel Fotó: tudósítónktól

Szóval a csapat háza táján összekötötték a kellemest a hasznossal: a huszonöt éves játékos – pályafutása eddigi legeredményesebb idényét produkálva – huszonkét góllal segítette a nagy menetelést. Jóllehet, nem olyan egyszerű történet ez…

– Igen, bár korábban sokszor zavartak sérülések: ősszel is gondom volt a térdemmel, az utolsó négy-öt meccset már fájdalomcsillapítóval játszottam – árult el némi kulisszatitkot Szatmári Máté. – Azt javasolták, hogy legalább hat hét teljes pihenőt kellene tartani, de ez jelenleg kivitelezhetetlen. Szerencsére így sikerültek a dolgok: lőttem gólt büntetőből, igaz, csak egyet, szabadrúgásból, jobbal-ballal, egyedül fejjel nem jött össze. Egyébként sem én számítok: a keretből mindenki odatette magát, Boda Tomi először csinálja az edzősködést a nagycsapatnál, közös az érdem. Teremtornán voltam már gólkirály, de nagypályán soha, persze, inspirál, hogy most hátha, de nem verem nagy dobra. Sokkal jobban örülök annak, hogy az elsők vagyunk, mert a cél egyértelműen a feljutás! Ez a legfontosabb, az összes többi csak ezután jön.

Videó (Kovács Gergő): Szatmári Máté szabadrúgásból rúgott gólja a Barabás elleni meccsen

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .