Kattints a képre!!

Öt év után alakult újra a futballcsapat Tiszakóródon – szinte a huszonnegyedik órában. Legalábbis Gyulai Zsolt egyesületi elnök, vagy inkább mindenes szerint.

…és tényleg feltámadt a focicsapat Kóródon Fotó: tudósítónktól

Lényeg a lényeg: amit nyáron még csak feltételes módban mertünk megpedzeni, ősszel valósággá vált: poraiból támadt fel a Kóród, amely a megye három Szamos csoportban „féltávnál” a tizenkettedik helyen tanyázik. Bár esetükben talán nem is a helyezés a legfontosabb, mármint egyelőre, sokkal inkább, hogy van foci a településen.

– Azt gondolom, sőt szinte biztos vagyok benne, ha most nem lépünk, akkor talán soha nem is lett volna már foci Kóródón – nyomatékosította Gyulai Zsolt. – Nem panaszkodok, nyilvánvalóan szokni kell a bajnoki légkört, és persze egymást is a játékosoknak, hisz tényleg a nulláról indultunk. Voltak nagyon jó meccseink, meg persze, becsúszott egy-két zakó is, ami nem hiányzott, de valahol erre számítani lehetett. A fiúk lelkesek, igaz, nem minden vasárnap tudnak jönni, mert dolgoznak, de hát ez van, ezzel kell együtt élni, ettől függetlenül egyáltalán nem bántuk meg, hogy belevágtunk. Szombaton tartottuk az évzárót, ilyenkor ki lehet engedni a gőzt, aztán tavasszal kicsit eredményesebb szereplést várunk, reméljük, sérülések, egyéb okok nem hátráltatnak majd minket.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .