Kattints a képre!!

Ilyen az, amikor nem szükséges csínján bánni a jelzőkkel: az A Stúdió-Nyíregyháza élvonalbeli együttese bombameglepetésre nyerni (4-6) tudott hétfő este a többszörös magyar bajnok – jelenleg is az élcsoport masszív tagjának számító – Berettyóújfalu otthonában.

Gyulai József (balról a negyedik) kulcspillanatban szerzett gólja is szükségeltett a bravúros győzelemhez Fotó: facebook/újpestfutsal

A szezon kétségkívül eddigi legnagyobb durranása fűződik az újonc legénység nevéhez, kiváltképp, hogy 3–1-es hazai vezetés után az utolsó tíz percben zsinórban öt gólt berámolva fordított. Gyulai József, a Stúdió tizenkilenc éves játékosa – aki nagypályán a megye egyes Kállósemjén középpályásaként szerepel – szerezte a negyedik gólt, ami megágyazott a bravúros sikernek, nem elvitatva természetesen a többiek érdemeit.

– Nyilvánvalóan ennek a meccsnek nem mi voltunk az esélyesei, de megpróbáltuk a legtöbbet kihozni belőle – fejtegette Gyulai József. – Kétgólos hátrányban arra figyeltünk, hogy ne törjünk meg, majd a csapat megmutatta, hogy mekkora ereje, tartása van. Hatalmas élményt jelentett, hogy megfordítottuk a mérkőzést, talán amikor átvettük a vezetést, és jött utána még egy gyors gól, istenigazából akkor kezdtük elhinni, hogy lehet keresnivalónk. A vége izgulós volt, nagyon nyomtak, öt a négyeztek a hazaiak, de kibírtuk: mindenki extázisban játszott, aztán hihetetlen hangulat uralkodott az öltözőben. Mindez jó visszajelzés a csapat fejlődésére, az ilyen élményekért érdemes csinálni.

Mindazonáltal nincs megállás, csütörtökön (kezdés: 19 óra) mindjárt kőkemény feladat következik: a címvédő Haladást fogadja a nyíregyházi brigád.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .