Kattints a képre!!

A Vámosoroszi ott folytatta, ahol az előző szezon végén abbahagyta. Sőt, távolabbra is visszanyúlhatunk, elvégre a megyei másodosztály Gémtech csoportban érdekelt együttes immár huzamosabb ideje domináns szerepet tölt be.

Az oroszi csapat tartja a nívót Fotó: tudósítónktól

Az őszi idény elején Riskó Tibor kiválását követően Imre Zsolt lépett feljebb a ranglétrán, aki ugyancsak játékos-edzőként ténykedve kormányozta a második helyre az Oroszit, csupán rosszabb gólkülönbség miatt szorul a listavezető Csengersima mögé a táblázaton.

– Úgy gondolom, nem lehetünk elégedetlenek – fogalmazott Imre Zsolt. – Igaz van két idegenbeli vereségünk, illetve egy hazai döntetlenünk, ami egy kicsit bántó, hiszen a százszázalékos hazai mérlegünk bukott el az utolsó mérkőzésen. Mindezek ellenére a többi mérkőzésünket megnyertük és a tabella elején állunk holtversenyben egy erős Csengersimával. A felkészülésünkön és a tavaszi hozzáállásunkon fog múlni, hogy versenyben tudunk-e maradni továbbra is. Az őszi támogatást és bíztatást köszönjük szépen a polgármester úrnak, a vezetőségi tagoknak, a szponzoroknak, valamint a szurkolóinknak! Mindenkinek jó pihenést és kellemes ünnepeket kívánok!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .