Kattints a képre!!

A teljes megyei első osztályú mezőny – a Kemecsével holtversenyben, amely ugyancsak negyven gólt „termelt” ősszel – legeredményesebb támadógépezetét bevető csengeri csapatnál folytatódott a tavasszal tapasztalt trend: a rutinos futballisták mellett egyre több ifjú titán kopogtat az ajtón, kap lehetőséget.

A csengeri csapat tavasszal is tartaná a szintet Fotó: Lőrincz Zsolt

Furcsa vagy sem, a szatmáriak szinte hajszálra azonosan „muzsikáltak” hazai pályán, illetve vendégként: a két statisztika között egy pont a differencia, ami sejteti: becsúsztak váratlan események…

– A fiatalítás következménye, hogy nem szerepel kiegyensúlyozottan a csapat: akadtak pozitív és negatív meglepetések egyaránt, úgymond fizetjük a tanulópénzt – állapította meg Barcsay István, a Csenger edzője. – Ennek a folyamatnak ára van, de ezt vállaltuk, ezen az úton megyünk tovább. A középmezőnyt céloztuk meg, és ősszel kiderült, az élmezőny tagjaival jelenleg nem tudjuk felvenni a versenyt, amivel kalkuláltunk, mert a srácoknak rutint kell szerezni: próbáljuk motiválni, ösztönözni őket, leginkább pedig türelemre van most szükség. Persze, azért az eredményességre is törekszünk, azt mondom, pillanatnyilag reális helyünkön vagyunk. Remélhetőleg jó felkészüléssel tavasszal is sikerül tartani a szintet, erre feltétlenül képes a társaság.

Csengeri csemegék

A Csenger megyei első osztályú csapatának őszi mutatói

Bajnoki állás: 8. Csenger  15  6  3  6 40–36  21

Hazai pályán: 8  3  2  3  24–21 11

Idegenben:    7  3  1  3   16–15 10

Házi góllövőlista. 16 gólos: Barcsay Márk. 5 gólos: Lengyel Marcell. 4 gólos: Csorvási Ádám. 3 gólos: Jónás Gergely, Nagy Miklós. 2 gólos: Nyéki Kevin, Oláj Erik. 1 gólos: Antal Roland, Katona Pál, Osváth Sándor, Peterman Péter, Popovics Norbert

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .