Kattints a képre!!

Petics György nyáron letette a lantot: az Újfehértó – még mindig csak – huszonöt éves futballistája fogalmazzunk úgy, felfüggesztette pályafutását, vagy éppenséggel „szabadságot” vett ki.

Petics György nem vonult teljes szabadságra Fotó: tudósítónktól

Holott nem kérdés, a középpályás frontembernek számított, az előző szezonban például huszonhét megye egyes bajnokin hat gólt szerzett: miként korábban is ott volt a szeren, rendre megbízható teljesítménnyel simította el edzője ráncait.

– Kicsit belefáradtam, elfásultam, úgy érezem, most kis váltásra van szükség, de természetesen az újfehértói csapat sorsát továbbra figyelem követem, örülök hogy az őszi idény után az első helyen állnak – taglalta Petics György, aki azért nem vonta ki magát abszolút a forgalomból: a Het-Band Kft. csapatának tagjaként rúgja a bőrt, amellyel megnyerte a hétvégi leveleki teremtornát. – Nehéz egyébként erről beszélni, mert a kívülállók számára ez lehet, hogy furcsán hangzik, de azt gondolom, az ember azt csinálja, amihez igazán kedve van, akkor tud igazán kiteljesedni, jól szerepelni. Jelenleg csak kispályán játszom, vezetjük a nyíregyházi városi bajnokságot, én pedig a góllövőlistát, egyelőre ez most bőven megfelel, különösen, hogy nagyon jó a társaság. Tavasszal biztosan nem térek vissza, aztán majd meglátjuk…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .