Kattints a képre!!

Már tavasszal, ősszel pedig kiváltképp tucatjával vetette be a fiatalokat a Tarpa. A beregi csikócsapat hemzseg a tizenéves titánoktól, a hosszú ideig frontembernek számító Rozman Sándor nyári kiválása után – aki a szakmai stábban kapott szerepet – a huszonhét esztendős Gál Richárd a korelnök, aki mindennek nevezhető csak öregnek nem.

A tarpai csapatban benne van a potenciál, az idegenbeli szereplésen viszont javítani kell Fotó: három határ hírei

A kissé zaklatott előző évadot követően ősszel sokáig az élcsportban haladt az együttes, amely a szezon elején – tanulmányi okok miatt – edzőt váltott, és leginkább a visszafogott idegenbeli szereplés miatt szorult a hetedik helyre.

– Hazai pályán megmutattuk erőnket, az idegenbeli szereplésen viszont feltétlenül javítani kell, mert enélkül nem lehet megragadni az élcsoportban – vélekedett Rozman Sándor, a Tarpa szakmai vezetője. – Tény, hogy a keret átlagéletkora rendkívül alacsony, a rutintalanság következményeként sok egyéni hibát követtünk el, főként a vendégként vívott meccseken, ettől függetlenül meggyőződésem, a mezőny egyik legjobb csapata a miénk! A labdarúgók képességét és a játék minőségét tekintve benne van a fejlődés lehetősége a társaságban, ennek pedig előbb-utóbb meglesz az eredménye, annál is inkább, mert nálunk többet aligha dolgozik bárki a mezőnyben.

Tarpai történet

A Tarpa megyei első osztályú csapatának őszi mutatói

Bajnoki állás: 7.  Tarpa  15  6  4  5 31–19 22

Hazai pályán: 8  5  1  2  22–8  16

Idegenben:    7  1  3  3   9–11  6

Házi góllövőlista. 11 gólos: Iván Romancsuk. 5 gólos: Mihajlo Bodan. 3 gólos: Bodan Kosztik, Olekszander Moticska. 2 gólos: Barta Károly, Svatloslav Herman. 1 gólos: Dolináj Pál, Gál Richárd, Kobály Márk, Erik Savkin, Zajka Dániel

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .