Kattints a képre!!

A futsal NB I. tizennegyedik fordulójában a Nyírbátor – hétfő este – a Veszprém elleni idegenbeli mérkőzéssel folytatta bajnoki szereplését.

A bátoriaknak nem adott esélyt a bajnokjelölt Fotó: tudósítónktól

Nem csak a hosszú út, leginkább a bakonyiak játékereje miatt kalkulálhatott kőkemény fellépéssel a nyírségi legénység, amelynek a tisztes helytálláshoz is fel kellett kötni azt a bizonyost. Elvégre a hazaiak – csak rosszabb gólkülönbség miatt – szorulnak le a táblázat éléről, jelenleg más kávéház, mint a szerényebb célokért küzdő látogató. A Veszprém mindjárt az első percben vezetést szerzett, majd Lakatos László gyorsan egyenlített, és a folytatásban is nagy elánnal gyűrték egymást a felek. Jóllehet, a házigazdák tüzeltek hatékonyabban, aminek zsinórban három (légiós)góllal adtak nyomatékot (4–1), miközben a vendégeknek is akadtak ziccerei. A második félidő elejét meghajtották a bakonyiak, tovább növelve a különbséget, végképp lerendezve a találkozót.

Futsal NB I.: 14. forduló

Veszprém–Nyírbátor SC 9–1 (4–1)

Veszprém, 314 néző, v.: Vass I., Kondákor M. Nyírbátor: Tóth K. – Faragó L., Szentes B., Siska G., Csoma A. Csere: Opre R., Kása B., Szabó S., Szucsányi S., Kerekes M., Mizsei M., Lakatos L., Hadházi S., Orosz D. Edző: Baksa Csaba. Gól: Gavrilovic 3, Molnár R. 2, Gerencsér A., Everton, Ábrahám B., Bartha B., illetve Lakatos L.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .