Kattints a képre!!

Megannyi balszerencsés idegenbeli túra után a Sényő-Carnifex NB III-as csapata több, mint bravúros győzelemmel zárta az esztendőt: a Keleti csoport tavaszról előrehozott fordulójában a második helyezett Putnok otthonában szerezte meg a három pontot (1–2).

Kapacina Valer (középen) góllal járult hozzá a bravúros sényői záráshoz Fotó: Steványik András

A tizenhetedik helyen telelő szabolcsiak számára – úgymond – járt már egy ilyen fényes eredmény, amihez többször közel álltak már, de az utolsó percekben rendszerint banánhéjon csúsztak el. Mindenesetre nem akármilyen sikerélménnyel fejezték be eddigi szereplésüket, amiből erőt meríthetnek.

– Érdekes és izgalmas mérkőzés volt – fejtegette Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. –Úgy érzem, jól kezdtük a meccset, bár a hazai csapat sem a védekezésre fektette a nagyobb hangsúlyt. Lehetőségek itt is ott is adódtak, viszont nekünk sikerült két gólt szerezni az első félidőben. Szünetben arról beszéltünk, hogy mire számíthatunk a folytatásban, ami beigazolódott: nagy nyomást helyezett ránk a Putnok, de egy szituáció kivételével jól álltuk a sarat. Jól és fegyelmezetten dolgoztak a fiúk, mindenki oda tette magát: jó blokkok, szép szerelések, ügyesen elcsípett passzok, kapusbravúrok. Látszott, hogy nagyon akarja a csapat a győzelmet! Sikeresen kezdtük el a tavaszt! Egy jó és sikeres felkészülés után remélhetőleg ott folytatjuk ahol, a vasárnap abbahagytuk! Jó pihenést és sikeres alapozást kívánunk mindenkinek!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .