Kattints a képre!!

Szívvel-lélekkel ténykedő szakmai stáb, egészen lenyűgöző hazai produkció, körömszakadtáig küzdő Körmös-csapat: a Nyírbéltek vastagon bizonyította, hogy helye van a megye egyben. Elvégre – újoncként – mindjárt az élcsoportba rakétázott, így hát, kalapot le!

A Nyírbéltek jó szereplésével kiérdemelte az ősz meglepetéscsapata címet Fotó: facebook

Annyi szent, jó néhány bajnoki rivális domborított, de ami esetükben benne volt a pakliban, a legkomolyabb meglepetést mégis a Béltek szállította. Ami után szombat este jöhetett a jól megszolgált jótékonysági sportbál, frenetikus hangulatban.

– Nem számítottunk ilyen szép őszre, előzetesen a tisztességes helytállásban bíztunk, hogy ne legyenek kiesési problémáink – vázolta az elképzeléseket Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője. – Természetesen örülünk, egyben büszkék vagyunk az elért eredményre, amiért megdolgoztak a srácok. A hazai teljesítmény valóban minden várakozásunkat felülmúlta: egy döntetlen kivételével valamennyi meccset megnyertük, hozzáteszem, nem akármilyen, a bajnokság meghatározó csapatai ellen. Nyilvánvaló, hogy az egység számunkra is roppant fontos tényező, nálunk nem nevek futballoznak, sokkal inkább sikeréhes, motivált játékosok, akik mindig győzni akarnak. Ennek a szereplésnek sok összetevője van, így köszönettel tartozunk polgármesterünknek, a képviselőtestületnek, Bagdi Sándor úrnak, főtámogatónknak, Kovács Zsoltnak, a vezetőségnek, Kevert Krisztiánnak és Tripsánszki Janinak. És nem feledkezhetünk meg például szertárosunkról, Orosz Sándorról, egyáltalán mindenkinek hálásak vagyunk, aki kicsit is segített bennünket. A folytatás?  A távozó Sárga Zsoltnak minden jót kívánunk külföldi munkájához, és a focihoz, ha kint lesz rá lehetősége, őt szeretnénk pótolni, továbbá több súlyos sérült játékosunk hiányzott az idény második felében, emiatt szintén szükséges gondolni az erősítésre.

Bélteki bizonyítvány

A Nyírbéltek megyei elő osztályú csapatnának őszi mutatói

Bajnoki állás: 6.  Nyírbéltek  15  9  1  5  27–24  28

Hazai pályán:  8  7  1  – 22–10  25

Idegenben:     7   2  –  5  5–14    6

Házi góllövőlista. 9 gólos: Szabó Steven. 6 gólos: Fleisz Zsolt, Jónucz Dániel. 2 gólos: Bákai Balázs. 1 gólos: Nemes Zoltán, Orosz Engelbert, Sárga Zsolt, Szabó Ádám

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .