Kattints a képre!!

Istenigazából egy éve fordult komolyra Koszta Szabolcs pályafutása, midőn csatlakozott a GFSE Nyírpazony együtteséhez. A tizennégy esztendős titán pedig máris kiemelkedik – a szó minden értelmében – korosztályból. Nem csupán a 185 centis magassága (…és még növésben van), remek fizikuma miatt, mindemellett fényes mutatói is átlagon felüli képességet sejtetnek.

Koszta Szabolcs pályafutása ígéretesen indult Fotó: tudósítónktól

Tény, ami tény, az ifjú csatár ősszel húsz gólt szerzett az MLSZ regionális A csoport U15-ös bajnokságában, míg harmincnégy alkalommal talált be a megyei U16-os küzdelemsorozat Nyugati csoportjában. Mindkét legénységben Csoma Dezső, illetve Illés Miklós segédedző „keze alatt” futballozik, és előtte az élet – ebből még valami nagyon szép is kisülhet…

– Előtte bokszoltam, de kiskorom óta a foci érdekelt: jelentkeztem a Filo SE-nél, Márton Peti mondta, hogy menjek edzésre, aztán ott ragadtam – vázolta a kezdeti lépéseket Koszta Szabolcs. – Az első pillanattól tetszett, könnyen ment a beilleszkedés, mert akadtak ismerősök, a második alkalom után már olyan volt, mintha régen odatartoznék. Kikerültem Pazonyba, és hát szerencsére jól megy a foci. Mindig is csatár akartam lenni, nem csak a gólszerzés miatt: Messi a példaképem, ő meg ugye a játékban is klasszis. Azt mondják, gyors vagyok, nagy a lövő erőm, a futással sincs bajom, amúgy sem szeretek a földön fetrengeni, ha fáj is, megyek tovább. Minél magasabb szinten szeretnék focizni, megpróbálok mindent megtenni ennek érdekében: nem járok bulizni, egyszer voltam, meg is kaptam érte a magamét, úgyhogy inkább hanyagolom, jobban szeretem, ha csak leülünk és beszélgetünk a barátaimmal.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .