Kattints a képre!!

A Biri megyei másodosztályú csapatának tagjai – akárcsak tavaly – igazán frekventált környezetben, a település Le Til Kúriájában tartották évzáró bulijukat, mégpedig Almási Katalin polgármesterasszony jelenlétében. Maradjunk annyiban, hasonló körítés nem sok amatőr együttesnek adatik meg…

A helység varázsa, avagy így is ritkán látni a Biri csapatát Fotó: tudósítónktól

A hangsúly az amatőr tituluson van, Dankó Zsolt legénysége ugyanis megtestesíti a szó fogalmát, magyarán tényleg a játék szeretetéért futballozik. A szombatra meghirdetett esemény történetesen egybeesett Kiss Ferenc csapatkapitány névnapjával, ami ugyancsak dobott a hangulaton. Nem mellesleg, amikor összecsendült két – netán több pohár – igazán lehetett miről diskurálni. Ha más nem, a Biri követte el az őszi idény egyik, ha nem legnagyobb alakítását, midőn szeptemberben, egy viharos pénteken, hajnali 3.30-kor vezényelt tréninget a mester – a csaknem teljes létszámban felvonult brigádnak! Felejthetetlen momentum, miként alighanem az is az lesz, amikor a – minap kezdődött – munka végeztével a teljesen felújított hazai pályán léphetnek színre.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .