Kattints a képre!!

Elrepült az ősz, és bár december elejét írunk, vasárnap már „átlépünk” a tavaszba. Legalábbis a Sényő-Carnifex NB III-as csapata, amely a szezon második feléből előrehozott – vasárnap esedékes – putnoki fellépéssel zárja az esztendőt.

A sényői csapat és Schmidt Péter számára nagy dobást jelentene a „pontos” putnoki túra Fotó: Fazekas Ármin

Ami meglehetősen rázósnak ígérkezik, a házigazda ugyanis kifejezetten nagyot domborít, a tabella második helyére rakétázva. Mindeközben a szabolcsiak több, mint balszerencsés vereséget szenvedtek legutóbb Tiszafüreden, és az is tény, az aktuális ellenfél a bajnoki nyitányon 3-0-ra nyert Sényőn.

– Lezárult az ősz, megpróbáljuk túltenni magunkat az eddig történeken, bár a füredi meccset alighanem sokáig fogjuk emlegetni – fogalmazott Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – Nem akarunk visszafelé tekingetni és keseregni, új fejezet kezdődik, ahol minél több sikert szeretnénk elérni, egy azonban biztos, Putnokon a pontszerzés is nagy bravúrnak számítana.

Ugyanakkor a tizenhatodik helyezett Kisvárda Master Good II. – a tabellán tizenötödik – Eger otthonában lép pályára.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .