Kattints a képre!!

A műfüves pályával rendelkező egyesületek összefogtak, így próbálnak segíteni a téli felkészülés során a megyei csapatoknak, hogy szervezett keretek között tudjanak mérkőzéseket játszani! A Cipőraktár Kupa 2023 január 14-én rajtol, a nevező együtteseket területi elv alapján osztják csoportokba.

Az esemény legfontosabb információi Fotó: tudósítónktól

A szervezők öt hétvégén keresztül szeretnének játéklehetőséget biztosítani: az erőgyűjtést korábban kezdő csapatok számára január 14-ike jelenti a nyitányt, a munkába később belevágók a január 28-án startoló csoportküzdelmekbe nevezhetnek. Tehát a torna két lépcsőben indul: a találkozókat három helyszínen – Csenger, Gyulaháza, Nyírbátor – rendezik. Minden csapat számára garantált öt teljes meccs lejátszása. A győztesek érem, serleg, oklevél és vásárlási utalvány díjazásban részesülnek. A serleg, érem és oklevél díjakat a Magyar Labdarúgó-szövetség SZSZB Megyei Igazgatósága biztosítja!

A szervezők várják a megyei csapatok érdeklődését és jelentkezését a telimufuves@gmail.com email címen, vagy a 06-70-521-6890 telefonszámon!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .