Kattints a képre!!

A futsal NB I. tizenharmadik fordulójában – csütörtök este – az A Stúdió-Futsal Nyíregyháza együttese az ugyancsak újonc Magyar Futsal Akadémiát fogadta.

A nyíregyházi csapat a hajrában bedarálta ellenfelét Fotó: tudósítónktól

Az „odavágón” – még augusztusban – a nyírségiek idegenben biztosan, 7–2-re nyertek, időközben pedig a felek hajszálra azonosan teljesítettek: egyaránt kilenc pontot összegereblyézve a nyolcadik, illetve a kilencedik helyen táborozva rugaszkodtak neki az aktuális összecsapásnak. Bár a mérkőzés esélyt kínált a hazaiaknak a győzelemre, a közelmúltban saját bőrükön tapasztalták, hogy a papírforma nem mérvadó, midőn váratlanul elhasaltak a Rubeolával szemben… És az első félidő is ezt támasztotta alá, mindemellett – ami ebben a sportágban felettébb ritkán esik meg – nem született gól! A szünet után „megtört a jég”, noha ebben nem volt sok köszönet, a vendégek szereztek vezetést, de még semmi nem veszett el. Olyannyira nem, hogy a hajrában megrázta magát a nyíregyházi csapat: a három gólt berámoló Gyügyei Zoltán vezérletével fordított és értékes győzelmet aratott.

A Nyírbátor péntek este (kezdés: 19 óra) ugyancsak hazai pályán játszik a Kecskemét ellen.

Futsal NB I.: 13. forduló

A Stúdió-Futsal Nyíregyháza–Magyar Futsal Akadémia 4–1 (0–0)

Continental Aréna, v.: Zimonyi P., Muhari G. Nyíregyháza: Petró M. – Ladányi D., Varga D., Krajnyák Zs., Gyügyei Z. Csere: Szabolcsi M., Hegyes B., Gyulai J., Kovács G., Lakatos P., Kovács E., Lakatos L., Pataki I., Bagdi R. Edző: Lovas Norbert. Gól: Gyügyei Z. 3, Ladányi D., illetve Módly D.

További eredmény: Berettyóújfalu–Aramis 6–8 (3–5)

A bajnokság állása: 1. Veszprém 31 pont, 2. Aramis 31, 3. Berettyóújfalu 30, 4. Haladás 26, 5. Kecskemét 23, 6. DEAC 22, 7. Újpest 17, 8. A Stúdió Nyíregyháza 12, 9. Magyar Futsal Akadémia 9, 10. Nyírbátor 7, 11. Rubeola 5, 12. ELTE-BEAC 1

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .