Kattints a képre!!

Túlzás lenne azt állítani, hogy Csipkerózsika álmából ébredt a Kemecse, amely az előző évadban – kiváltképp tavasszal – már megvillantotta, hogy valami készül, ugyanakkor tény és való, a közelmúltban akadtak felettébb necces időszakok a megyei első osztályú csapat életében.

Nagyon összeállt a kemecsei csapat Fotó: szabolcsfociinfo

Az őszi idény viszont patentül alakult az együttes számára, amely hamar elkapta a fonalat és régen látott magasságba, a tabella harmadik helyére „emelkedett”.

– Hogy milyen volt az őszi szezon? Ami rajtunk múlt egy mérkőzés kivételével megtettük, amit megkövetelt a „haza” – szögezte le Resán Attila, a kemecsei egyesület elnöke. – Egy meccs miatt pedig nagyon bosszús vagyok, mert a fair play szelleme a megyei labdarúgásban már kiment a divatból. Meglepetés lenne? Nem! A hosszú úton sok munkával törekedtünk a megfelelő harmóniára: kell hozzá egy bő csipet elhivatottság és nem utolsósorban rengeteg alázat. Ez a receptje az idevezető útnak, ami 2015-ben egy meglehetősen üres öltöző látványával kezdődött részemről. Innen indultunk, fokozatosan megteremtve, hogy Kemecse a nyugalom szigete legyen és összetartó csapattá formálódjon.

A „szép zöld gyep”

– Megtanultam közben, hogy a csapat a fontos, nem a focista: a hangulat a lényeg, nem a siker íze, és nagyon fontos, hogy ez az érzés itt bent, mindenkiben hasonlóképpen dolgozzon. Szükségesek hozzá fűszerek: Sánta Tibor, akiben az elhivatottság és az alázat kellő önteltséggel keveredve adja a játékunk és a csapat egységét is. Egyszóval a csapat „arcát” ő rajzolta. A játékosok, akik kellően elhivatottak és intelligensek ahhoz, hogy a pályára vigyék Bubu elképzeléseit, persze kell hozzá „Kemecse”, amely a létesítményt olyan szinten valósította meg, tartja magas szinten, hogy az magasabb szinten is alkalmas a futballra. Kondor Lajos, aki a maga stílusában évek óta szívén viseli a csapatot, élete a „szép zöld gyep”. Nekem fontos az egység és a családias légkör. Olyan labdarúgók alkotják a csapatot, akik szeretik ezt, aki pedig nem érzi itt jól magát az nem is tud, vagy tudott igazán a részévé válni. Együtt tudunk jönni-menni, amíg így együtt vagyunk, az nagyobb siker, mint a dobogó bármely foka. Sportsiker ez nekünk, ha nyer, ha veszít a csapat, emelt fővel tudunk mindenki szemébe nézni, mert játszik a csapat és szeret játszani, ettől érték ma a 4501! Nagyon köszönöm mindenkinek, aki a legapróbbtól a legnagyobbig hozzá tett bármit is, mert így lett része az egésznek.

Kemecsei kitekintő

A Kemecse megyei első osztályú csapatának őszi mutató

Bajnoki állás: 3. Kemecse 15  2  3  40–24  32

Hazai pályán: 8  5  2  1  20–11  17

Idegenben:    7  5  –  2  20–13  15

Házi góllövőlista. 13 gólos: Ádám Dénes (Kemecse). 7 gólos: Csáki Péter. 3 gólos: Boda Balázs, Hadházi Dávid, Hokk Balázs, Sándor Dávid. 2 gólos: Majoros Ádám, Phrakonkham Ádám, Törő Dominik. 1 gólos: Balogh Gábor, Szűcs Ferenc

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .