Kattints a képre!!

Az őszi idény végeztével távozott posztjáról Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény megyei első osztályú csapatának – nyáron kinevezett – trénere. Szerda este az is kiderült, hogy a folytatásban Bardi Gábor irányítja a tabellán jelenleg tizenkettedik helyet elfoglaló Kraszna-parti együttest.

Bardi Gábor (jobb szélen) a naményi csapat edzőjeként folytatja Fotó: tudósítónktól

Mindez a Filep Sándor polgármester jelenlétében tartott megbeszélésen vált hivatalossá. Alighanem némiképp meglepetés erejével hat az új edzője személye: a korábbi NB I-es játékos neve ugyanis összeforrt a Gyulaházával, amelynek szakvezetőjeként – ráadásul több fronton – dolgozik jó ideje. Mindenesetre Bardi Gábor naményi szerepvállalásával együtt sem engedi el a másodosztályú egyesület „kezét”, ahol utánpótlás, illetve futsal vonalon tovább ténykedik, míg a Nyírerdő csoportban érdekelt felnőtt csapattal kapcsolatos – a kispadon történő – esetleges személyi változásokról később születik döntés.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .