Kattints a képre!!

Rostás Máté, a Puskás Partner Akadémia csatára harmincöt „dugóval” vezeti a megyei U16-os bajnokság Keleti csoportjának góllövő listáját. Emberes teljesítmény az Ember László irányította együttes tizenöt éves titánjától, ráadásul nem a semmiből jött.

Rostás Máté „úton” az újabb gólkirályi cím felé Fotó: tudósítónktól

Az ecsedi üdvöske az előző idényben három fronton – U16, U15-ös futsal, MLSZ regionális U15-ös Észak-keleti csoport – összesen 133 alkalommal talált a kapuba, az U16-os bajnokságban pedig 53 találattal besöpörte a gólkirályi címet. Ami azt illeti, ősszel sem lassított, 35 gólt rámolt be az egyébiránt Kemal becenéven „futó” játékos.

– A hajam miatt hívnak Kemalnak, azt mondják, olyan vagyok, mint a színész, aki a filmsorozatban szerepel – szolgált magyarázattal a keresztelőre Rostás Máté. – Hát, a gólok meg jöttek maguktól, persze köszönöm a csapatnak, de sokat teszek én is ennek érdekében. Ha már tavaly összejött, szeretnék megint gólkirály lenni: azt azért elmondanám, tavaly csak egy félidőket játszottam az U16-ban, mert egyébként az U15 volt a saját csapatom, oda csak besegítettem, így rúgtam több, mint ötvenet! Majd lesz, ami lesz, igazából az számít, hogy nyerjünk, aztán jó volna valamikor feljebb focizni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .