Kattints a képre!!

A bajnoki cím irányába vezető út a legritkábban sima – ezt a simai csapat tagjai saját bőrükön tapasztalták. Talán máig sajgó seb, hogy az előző évadban az utolsó meccsen bukta el az aranyat a Volkán-legénység, amely újfent nekiveselkedett a nemes cél megvalósításának a megye kettő Gémtech csoportban.

A csengersimai csapat tavasszal a bajnoki cím megszerzésére törekszik Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Mert azt mindenki tutira veheti és alighanem veszi is, hogy a Csengersima most sem adta lejjebb igényét, mindenesetre „féltávnál” megint helyzetbe hozta magát, jóllehet azonos pontszám (28-28) mellett csak jobb gólkülönbséggel előzi a második Vámosoroszit.

– Az őszi szezonban meghozta eredményét a sok nyári felkészülési meccs, talán éppen ennek köszönhetően nagy lendülettel indultunk, ami a végére alábbhagyott – állapította meg Volkán Roland, az élen táborozó Csengersima játékos-edzője. – Ugyanakkor nem szeretnénk ellazulni, ezt már csak azért sem tehetjük meg, mert csupán jobb gólkülönbséggel vezetünk, ráadásul kikaptunk az Oroszitól, és a másik riválisnak tartott Fehérgyarmattól is. Sorsolásunk abból a szempontból kedvező, hogy tavasszal mindkét ellenfelet fogadjuk, persze, több jó csapattal számolni kell, amelyek bármikor képesek lehetnek meglepni minket, így például a Kocsordhoz és a Nyírvasvárihoz is megyünk még, ami biztos, hogy nem lesz egyszerű. Szóval semmiképpen nem szabad túlértékelni az eddig történteket, majd tavasszal lehet kerek az egész. A magam nevében köszönök minden segítséget, amit a csapat kapott az idény során, és persze, bízom a sikeres folytatásban.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .