Kattints a képre!!

Kerek egy éve, 2021 november 30-án negyvennégy esztendős korában elhunyt Algács Edgár, a Szatmárcseke megyei másodosztályú csapatának futballistája.

Algács Edgár emlékét mindmáig őrzik Fotó: tudósítónktól

A jó kötésű középpályás korábban több együttesben szerepelt, így a Tiszabecset, a Sonkádot, a Kispaládot, a Kölcsét, a Tiszakóródot a Csengersimát és a Teremet is erősítette. Az Edu becenevű játékost rengetegen ismerték és szerették a szatmári térségben: hetekig kórházban ápolták, szervezete pedig feladta a Coviddal vívott küzdelmet. A sors igazságtalansága, hogy testvére, Algács Tibor, a Túristvándi labdarúgója néhány hónappal előtte a pályán hunyt el.

– Nagyon nehéz a mai napig elhinni hogy már nincs, még nehezebb erre szavakat találni – emlékezett Edura keresztfia, Algács Márk, a Csengersima középpályása. – Tavaly ilyenkor még nagyon bíztunk benne, hogy meggyógyul és hazajön, amíg nem kaptuk meg a szörnyű és megrázó hírt. Nagyon összetörtünk, rettentő fájdalmas volt az a nap. Máig nem bírom felfogni… Borzasztóan hiányzik a mindennapi életünkből. Példamutató, sportszerető emberként a foci volt a mindene. Sokat köszönhetek neki, a futball iránti szeretetet, hálás vagyok, hogy sok mindenre megtanított az életben, soha nem felejtem el a nevét, a sok szeretetet, amit kaptam tőle. Nincs olyan nap, óra vagy perc, hogy ne gondoljak rá, leginkább akkor, amikor megyünk focizni. Az emléke mindig a szívünkben él, örök példaképem marad!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .