Kattints a képre!!

A kállósemjéni vezetés, kiváltképp a „kemény vonalas” Gáll László elszántságát ismerve borítékolható volt, hogy a megyei első osztályban újonc együttes azonmód a legjobbak közé tornázza fel magát.

A semjéni csapat beköszönt az első osztályba Fotó: három határ hírei

A feljutást imponáló módon kiharcoló csapatot nyáron tovább acélosították, mindemellett nyugodt szívvel alapozhattak a saját katlanjuk bevehetetlenségére. Ebből minden szóról szóra megvalósult: a Semjén második az őszi tabellán, miközben tovább él a 2019 október 27-től datálódó hazai veretlenségi sorozat!

– Kijelenthetjük, minden a tervek szerint alakult: meghatározó csapattá akartunk válni, hogy számolni kelljen velünk – nyomatékosította Gáll László, a semjéni egyesület elnöke. – Aki ismer, tudja, nem szeretem az átlagos dolgokat, annál inkább a különlegességet, ez minden tekintetben igaz rám, a keretet is úgy alakítottuk ki, hogy egyéniségek alkossák. Akadtak kételkedők, de én az elejétől fogva hittem benne és most is hiszem, hogy egymás után két megye kettes bajnokságot megnyerve, magasabb osztályba felkerülve olyan eredményt vihetünk végbe, amit nem sok egyesület mondhat el. Az eredményes szereplésben különösen nagy része van Harsányi Ferenc vezetőségi tagnak: tökéletesen kiegészítjük egymást, én vagyok a hirtelen és forrófejű, ő képviseli a megfontolt, higgadt másik oldalt. Lehet, ezért is működik ilyen jól ez a kapcsolat. Köszönöm minden egyes játékosnak a komoly hozzáállást és hatalmas munkát, amit beletettek ebbe a szezonba, méltán lehetünk büszkék arra, amit elértünk.

Semjéni statisztika

A Kállósemjén megyei első osztályú csapatának őszi mutatói

Bajnoki állás: 2. Kállósemjén 15  10  3  2  38–11 33

Hazai pályán: 8  7  1  –  21–6  22

Idegenben:    7  3  2  2  17–5  11

Házi góllövőlista. 13 gólos: Hamza Tamás. 9 gólos: Gömze Antal. 3 gólos: Fodor András. 2 gólos: Bodnár László, Törtei Tamás. 1 gólos: Danó Zsolt, Docsa István, Gyulai József, Volodimir Kornutjak, Lakatos János, Marozsán Zsolt, Szabó Imre, Tóth Béla Bence. Öngól: Nagy Zs. (Nyírmeggyes)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .