Kattints a képre!!

Lakatos Ferenc, vagyis Cuni tizenhét évesen egyik pillanatról a másikra berobbant: tizenegy bajnokin hét gólt hintett a Fehérgyarmat megyei első osztályú csapatában, majd megbicsaklott pályafutása.

Lakatos Ferenc (középen)
a kisari csapat kötelékében került ismét a fókuszba Fotó: tudósítónktól

Egészen pontosan a Balkány elleni mérkőzésen történtek miatt hosszú időre elmeszelték, a nyáron kisari színekben tért vissza, ahol aztán megmutatta, mi fán terem a jó csatár. A harmadosztály Szamos csoport őszi idényében – tizenegy mérkőzésen – harminchat alkalommal köszönt be az ellenfeleknek, amivel fölényesen vezeti a góllövőlistát. Könnyű kimatekozni, ha ilyen ütemben folytatja, tartva a több, mint háromgólos meccsenkénti átlagot, ugyancsak szépen mutat majd a statisztika.

– Igaz, korábban akadtak zűrjeim, tizenvalahány évesen azt hittem, enyém a világ: sok olyan dolog megesett, amit másként kellett volna csinálni, utólag már könnyű belátni – tekintett kicsit a múltba Lakatos Ferenc. – A lényeg, hogy ott vagyok: nagyon jó, baráti társaságban focizom Kisarban. Sajnos, kicsit szomorúak vagyunk, mert elszúrtuk az első helyet, pedig szinte végig mi vezettük a tabellát, na de még ott van egy teljes tavaszi idény, és mindenképpen bajnokok akarunk lenn! Szeretnék még feljebb futballozni, de nem mindenáron, csak ott, ahol jól érzem magam, nagyon nehezen hagynám itt ezt a közeget: az a célom, hogy a Kisarral érjük el a megye kettőt.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .