Kattints a képre!!

Zakor János hosszú ideje ipari mennyiségben gyártja a gólokat, és az őszi „műszakban” sem spórolt, a Vaja huszonnyolc esztendős csatára november elején a háromszázas álomhatárt is átlépte.

Zakor János a vajai csapat jó szereplésére koncentrál, a többi jön magától Fotó: tudósítónktól

Mindazonáltal a megye kettő Nyírerdő csoport góllövő listáját – tizenhárom találattal hármas holtversenyben – vezető játékos nem felhőtlenül boldog, mert alakulhatott volna szebben és jobban is az idény eddigi szakasza….

– Szerezhettem volna jóval többet is, de nem akarok kifogásokat keresni, ez most így alakult – szögezte le Zakor János. – Voltak jobb, máskor gyengébb meccsek, mondjuk, néhány gólpasszt azért kiosztottam, ami azért hozzátartozik a teljes képhez. Szóval félig üres a pohár, reméljük, a folytatás ennél eredményesebb lesz. Nem számolgatok, mert úgy vagyok vele, az lenne igazán fontos, hogy a csapat jól szerepeljen, a kettő ugyanis együtt jár, ebben az esetben valószínűleg én is további gólokat tudok szerezni. Sajnos, ki kell mondani, ősszel olyan meccseket buktunk el, ami finoman szólva is bűn volt, ennél csak jobb jöhet!

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: a góllövőlista élmezőnye

13 gólos: Feka Lajos (Tiszakanyár), Lakatos László (Gyulaháza), Zakor János (Vaja). 11 gólos: Csorba Szabolcs (Vaja). 10 gólos: Mátrai Norbert (Újdombrád)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .