Kattints a képre!!

Az Újdombrád csaknem rajt-cél győzelmet aratott az őszi idényben: a megye kettő Nyírerdő csoport tabellának tetején trónoló együttes egyetlen alkalommal, a második forduló után szorult le átmenetileg az élről, akkor is csak rosszabb gólkülönbség miatt.

Őszi első az Újdombrád: ilyen sem volt még a megye kettőben Fotó: tudósítónktól

Egyébiránt a Balla-brigád zsinórban hét győzelemmel ágyazott meg a fényes szereplésnek, jelenleg pedig két pont az előnye a második, címvédő Gergelyiugornyával szemben, hat egységgel előzi a harmadik Vaját. No meg nem elhanyagolható tényező, hogy ebben az osztályban „féltávnál” még soha nem állt ilyen jól a csapat szénája.

– Maximálisan teljesített a csapat, most már adott a feladat, még egyszer meg kell ismételni és akkor… – harapta el a mondat végét Balla János. – A csapategységet emelném ki, ami az edzések, meccsek után rendszeres összetartásokban is megmutatkozott, melyeket a játékosok, a vezetők, az edző, sőt, előfordult, hogy nyírmadai szurkolók kezdeményeztek. Ez meggyőződésem, mindenképpen plusz pontokat jelentett számunkra. A keretet fiatalok és idősebb játékosok egészséges elegye alkotja: vannak vezéregyéniségek, akik mindig a csapat érdekét tartják szem előtt. Szerencsére bő a létszám, így sérülések, eltiltások esetén, igaz csak egy öt sárgásunk volt, mindig tudtuk pótolni a hiányzókat, sőt, előfordult, hogy a kispadról beszálló emberek szereztek értékes pontokat, ami szintén az erőnket mutatja. Szükség volt ehhez, Csurka János támogatónk segítsége, Kállai András és Ferenczi Béla odaadó munkájára, illetve természetesen a szurkolók nélkül ez a sport semmit nem ér, de szerencsére az eredmények alapján egyre többen látogatják a mérkőzéseinket.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .