Kattints a képre!!

A futball nem a galamblelkű emberek terepe, mindazonáltal Kanócz Bélával madarat lehet fogatni: a negyvenkét éves futballista ugyanis egzotikus szárnyasokat nevel, tenyészt. Ebből már kirajzolódik, hogy több szálon futtatja a cselekményt: az őszi idényben két megyei első osztályú együttest szolgált, a Mátészalkai MTK kapusedzője, egyben a Balkány aktív hálóőreként törte magát, plusz utóbbi egyletnél a gyerekeket is okítja.

Kanócz Béla a madarak nagy barátja Fotó: magánarchívum

Nem beszélve a sportmasszőri, no meg a civil melóról. Szóval, kis túlzással csak ágyrajáró vendég otthon, de hát ilyen ez a popszakma.

– A Szalkával hamarabb megegyeztem a nyáron, majd Mirgai László, a Balkány edzője is megkeresett és a régi jó barátságra való tekintettel, neki sem tudtam nemet mondanom, magyarul beugrottam segíteni – merült a témába Kanócz Béla. – Mindkét munkához hozzájárultak a vezetők, amit köszönök Bákonyi Gyuri szalkai szakmai igazgatónak, illetve Obsitos Norbert balkányi elnök úrnak, mert így viszonylag zökkenőmentesen sikerült a feladatomat végezni. Ezzel együtt számomra hosszú és húzós volt az ősz, igyekeztem mindkét egyesültnél maximálisan helytállni. A hétvége úgy nézett ki, hogy szombaton a Szalkánál, vasárnap pedig a Balkánynál tettem a dolgom, közben „beesett” néhány kispályás meccs is. Azt sajnálom, vasárnap nem tudtam segíteni a Mátészalkának, hogy dobogón teleljen… Jövőre pedig szeretném a kapusedzői szakmai tanulmányokat erősíteni, mert azért lássuk be, lassan kiöregszem

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .