Kattints a képre!!

Lakatos László, a Gyulaháza csatára – tizenhárom találattal hármas holtversenyben – vezeti az őszi góllövőlistát a megye kettő Nyírerdő csoportban.

Lakatos László (labdával) – a szoros védőgyűrű dacára – korábbi csapata, a Bakta ellen is a kapuba talált Fotó: három határ hírei

A huszonkét éves futballista kétfronton gyűri az ipart: a hatodik helyén állomásozó egylet mellett a Nyírbátor élvonalbeli futsalcsapatában is játszik, utóbbi történet miatt akad hiányérzete…

– Kicsit olyan, hogy egyik szemem, sír, a másik nevet, mert a csapat szerintem többre lett volna képes, mondom ezt arra alapozva, hogy a tabellán előttünk állóktól rendre szoros meccsen kaptunk ki, a Záhonyt például le is győztük – elmélkedett Lakatos László. – Az is igaz, tudtam volna eredményesebb szezont is produkálni, sorolhatnám mennyi kapufát rúgtam és hány ziccert puskáztam el a kapussal szemben, viszont szerintem megmutattam, hogy bár nyáron sokan leírtak, azért nem felejtettem el focizni. Azt viszont kár lenne tagadni, csalódott vagyok, mert a futsal NB I-ben még nem sikerült betalálni. Meglátjuk, mit hoz a jövő, mindenesetre szeretnék olyan teljesítményt nyújtani, hogy ne keljen magyarázkodni senkinek.

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: a góllövőlista élmezőnye

13 gólos: Feka Lajos (Tiszakanyár), Lakatos László (Gyulaháza), Zakor János (Vaja). 11 gólos: Csorba Szabolcs (Vaja). 10 gólos: Mátrai Norbert (Újdombrád)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .