Kattints a képre!!

Egészen speciális őszi idényt „futott” az Újfehértó. A megyei első osztályú együttes úgy tornázta fel magát a tabella tetejére, hogy valamennyi mérkőzését idegenben játszotta! Ami már önmagában megsüvegelendő, mindezt megspékelve azzal, hogy tizenegy bajnokin nem kapott gólt!

Az őszi bajnokcsapat Fotó: facebook

A Piskóti-legénység egyetlen alkalommal, a meglepetéscsapat Nyírbéltek otthonában vérzett el, szóval nem sok kétséget hagyott afelől, hogy „itt valami nagy dolog készül”.

– Nyáron sok új ember érkezett: kicsit kényszerből is csapat megerősítése volt a cél, mert többen sérülés, családi és munkahelyi elfoglaltság miatt távoztak az előző idény után – merült a részletekbe Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője. – Ennek követeztében egy szinte teljesen kicserélődött kerettel vágtunk neki a felkészülésnek, a csapatösszetartásra nagy hangsúlyt fektettünk, hogy minél hamarabb összekovácsolódjon a társaság. Úgy érzem, végig kiegyensúlyozottak tudtunk maradni, nem voltak holtpontok, miközben stabil védekezés mellett a támadószekció is szállította a szükséges gólokat, így nagybetűs csapatként hoztuk le ezt a számunkra szép őszt. Hátradőlni nem fogunk, télen is azért dolgozunk, hogy a dobogóról semmiképpen ne csússzunk le! Köszönjük dr. Hosszú József polgármester úr, valamint a két elnökünk, Matévi Csaba és Urr László támogatását, továbbá minden egyes szurkoló biztatását, segítségét!

Fehértói finomságok

Az Újfehértó megyei első osztályú csapatának őszi mutató

A bajnoki állás: 1. Újfehértó 15  10  4  1  33–6  34

Idegenben:   15  10  4  1 33–6  34

Házi góllövőlista. 12 gól: Somogyi Tibor. 4 gól: Angyal Norbert, Zámbó Dániel. 3 gól: Ács Ádám, Papp Csaba. 2 gól: Szilágyi Ákos. 1 gól: Hudák Máté, Mezei Béla, Simonka Richárd, Varga József. Öngól: Cservenyák Tamás (Mándok)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .