Kattints a képre!!

Uralja az országos kiemelt futsal U17-es bajnokság góllövőlistáját Urr Dániel, a Nyíregyházi Sportcentrum tizenhat éves titánja. Az újfehértói, vérbeli futballcsalád sarja az eddig lecsengett kilenc forduló során huszonhat gólt rámolt be, tizenkettővel többet, mint a rangsor jelenlegi második helyezettje.

Urr Dániel ontja a gólokat a futsal kiemelt bajnokságban Fotó: tudósítónktól

A tizenhat együttest felvonultató mezőnyben a Spotcentrum meglehetősen jól muzsikál, momentán negyedik a tabellán – a leghatékonyabb támadógépezettel. Az ötvenhárom „dugó” csaknem felét a nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium – itt is acélosan teljesítő – tanulója varrta be, aki mindemellett a Szpari U17-es csapatának irányító középpályása is.

– Apa mindig segített, de nem erőltette, azért gondolom, nem boldogtalan, hogy a pályán vagyok – „szúrt” oda a családfőnek, Urr Lászlónak a fehértói egyesület elnökhelyettesének, Urr Dániel. – Hat éves korom óta, még óvodásként kezdtem el focizni, Kacsa tanár úr (Kranyik István – a szerző) volt az első edzőm Újfehértón, akiről csak jót mondhatok, innen kerültem Nyíregyházára. Mindig mentem, kabalaként leültem a kispadra a futsal-, és a kispályás tornákon, figyeltem, Somogyi Márkóék hogy nyomják, adta magát, hogy én is beszállok. Nem vagyok az a nagyon gyors játékos, viszont kispályán tudok érvényesülni, persze, arra álmomban sem gondoltam, hogy első évben mindjárt ilyen eredményesen fog menni a futsal: most már megpróbálom megszerezni a gólkirályi címet.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .