Kattints a képre!!

Hosszú évek hányattatása után – a jelek szerint – helyre állt a (futball)világ rendje Nagykállóban: a csapat „féltávnál” vezeti a megye kettő Pannónia Zrt. csoport tabelláját. Ami már csak azért is nagy szó, mivel riválisból éppenséggel nincs hiány: jó néhány együttes „bejelentkezett” a dobogóért vívott különcsatába.

Egyben van a nagykállói csapat, amely régen látott jó szereplést produkált Fotó: tudósítónktól

Mindenesetre, a szűk egy éve „igazolt” Homann Richárd edző és az egyesület elöljáróinak, játékosainak közös erőfeszítése nem veszett kárba, sőt! A szombati – a szurkolókkal közös – disznótor során tényleg volt mit ünnepelni.

– Maradjunk annyiban, bizakodtunk, a célunk része volt a jó szereplés – summázta a történteket Antal János, a nagykállói egyesület vezetőségi tagja. – A nyári felkészülés közben érzékeltük, hogy ebből valami szép is kisülhet, de az öltözőben erről nem beszéltünk, mindig csak a következő meccsre koncentráltunk. Az őszi események bizonyították, hogy egyben van a csapat, igazából csak a Kótaj elleni mérkőzés lóg ki némileg sorból: ott is vezettünk a hajráig, aztán mégis elszenvedtük egyetlen vereségünket. Mondjuk, ez rangadó volt, ahol ugyebár nem lehet biztosra menni. Három év hosszú háttérmunkája talán most hozta meg az eredményét, arra pedig külön büszkék vagyunk, hogy a játékoskeret tagjai közül tízen helyiek. Valamennyi futballista megfelelő hozzáállással állt a feladathoz, most már látjuk a szemükben, hogy ők is kezdik elhinni: tényleg akármire képesek. Viszont valljuk be, ez még csak félsiker, a vége fog igazán számítani. Annál is inkább, mert kiegyensúlyozott a bajnokság, több jó csapattal, amelyek bármikor képesek bravúrt elérni. Mindenesetre számunkra sokat jelent a helyi vállalkozók, szponzorok és a szurkolók támogatása. Ezzel együtt az egyesület nevében minden csapatnak kitartást kívánunk ebben a nehéz időszakban!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .