Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság őszi idénye egy, a tizenegyedik fordulóból elhalasztott mérkőzés pótlásával zárult vasárnap. A Szakolyban rendezett mérkőzésen a kállósemjéni csapat nyert, így a második helyen zárta az őszi idényt, egy pont hátránnyal a listavezető Újfehértó mögött.

Az őszi utolsó bajnokin a kék mezes kállósemjéni csapatnak jött ki jobban a lépés Fotó: tudósítónktól

Nyír-Wetland megyei I. osztály: a 11. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Balkány–Kállósemjén 0–4 (0–2)

Szakoly, 198 néző, v.: Oláh G. Balkány: Kanócz B. – Kerecsen J., Sándor H. (Haller R.), Fodor T., Tóth E., Vasas T. (Újvári G.), Tőkés T., Németi M., Pallai B., Molnár Sz. (Selymes T.), Mányi B. Edző: Mirgai László. Kállósemjén: Ovszijenko – Pekk T., Kornutjak (Docsa I.), Marozsán Zs., Lakatos B., Fodor A. (Gyulai J.), Törtei T., Danó Zs. (Lakatos J.), Vass I. (Szabó I.), Hamza T., Gömze A. (Tóth B.). Játékos-edző: Ovszijenko Volodimir. Gól: Hamza T. 2, Törtei T., Lakatos J.

Mirgai László: – Gratulálok a Semjénnek, képességeket tekintve ennyi van a két csapat között. Viszont borzasztó elkeserítő, hogy ma már az adott szónak semmilyen jelentősége nincs, ugyanis amikor belementünk a halasztásba, Hamza Tamás és Törtei Tamás el volt tiltva, úgy állapodtunk meg, hogy ők most nem játszanak, amibe beleegyezett a semjéni vezetőség. Azt gondolom, a mai világban nem lehet sportszerű az ember senkivel szemben, mert az adott szó semmit nem jelent. Innentől kezdve senki ne haragudjon meg, amíg én edző vagyok, senkinek nem járulunk hozzá a halasztási kérelméhez! Egyébként, ha a két játékos nem játszik, valószínűleg akkor is lett volna ekkora különbség – de legalább a becsület megmarad.

Gáll László egyesületi elnök: – Furcsa mérkőzés volt az előzményeket tekintve. Ugyanakkor én nagyon örülök a győzelmünknek, a döntésekért mindig is vállaltam a felelősséget – most sem bújok ki ezalól. A döntés megszületett, a meccset lejátszottuk, és szerintem így is megérdemelten nyertünk. Büszke vagyok minden egyes csapattagra, minden egyes szurkolóra, minden egyes vezetőségi tagra, mert amit mi itt újonccsapatként bemutatunk, az nem piskóta! Egyes egyedül Piskótiék tudtak minket megelőzni, de messze még a vége, nagyon szoros lesz a tavaszi szezon, ennek tudatában fogunk készülni. De most örülök, hogy vége lehet kicsit pihenni. Sokan pályáztak az őszi ezüstre, de Semjénben van ma ezüstvasárnap. További sok sikert kívánunk a Balkánynak!

A bajnokság őszi végeredménye: 1. Újfehértó 34 pont, 2. Kállósemjén 33, 3. Kemecse 32 (40-24), 4. Mátészalka 32 (26-10), 5. Nyíregyháza Spartacus II. 30, 6. Nyírbéltek 28, 7. Tarpa 22, 8. Csenger 21 (40-36), 9. Nyírbátor 21 (27-35), 10. Nagyecsed 18, 11. Mándok 16, 12. Austria Juice-Vásárosnamény 13, 13. Balkány 12, 14. Ibrány 11, 15. Nyímeggyes 6 (19-45), 16. Nagyhalász 6 (16-48)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .