Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex NB III-as csapata ezen az őszön átélt már néhány hihetetlennek tetsző történetet, vasárnap pedig – újabb kellemetlen – élménnyel lett gazdagabb. Október derekán a 89. percben még 1–0-ra vezetett a Hatvan otthonában, aztán elbukta a partit. A sors szinte ismételte magát legutóbb Tiszafüreden, noha momentán még cifrább módon kapott ki.

A kék mezes sényői együtes nem tudta megakadályozni a füredi sikert, holott nagy lehetősége adódott akár a győzelemre is Fotó: Pesti József/szoljon.hu

Az első félidőben vezető hazaiak előnyét a hajrához érve Kapacina Kevin okos fejessel tűntette el, majd a 90. percben 11-est végezhetett a szabolcsi együttes, ami azonban kimaradt, majd szinte a „dudaszó” pillanatában, vastagon a hosszabbításban a Füred bepréselte a győztes gólt (2–1). Így csak a sopánkodás jutott osztályrészül: három, esetleg egy pont helyett semmi nem jutott a tizenhetedik helyen ragadt vendégeknek, akik hétvégén már a tavaszba „lépnek”, idei utolsó meccsükön – a szezon második feléből előrehozott fordulóban – Putnokon lesz jelenésük.

– Nem tudunk élni a lehetőséggel még csak minimálisan sem, ezért nem sikerült szépen zárni az őszt – fejtegette Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. –Sajnos, adtunk egy félidőnyi előnyt a hazai csapatnak: a szünetig abszolút veszélytelenek voltunk a hazai kapura. Középpályán sem találtuk a ritmust támadásban, védekezésben pedig szerintem egy labdát sem szereztünk. A második félidőben feljavult teljesítményünkben köszönhetően sokkal veszélyesebben játszottunk mezőnyben. Ha helyzetekben nem is feltétlenül mutatkozott meg, labdabirtoklásban igen. Bár a szélről belőtt labdáink százszázalékban pontatlanok voltak… Bár egyenlíteni ugyan sikerült egy szép pontrúgás utáni szép fejessel, viszont a győzelem elmaradt, pedig óriási lehetőséget teremtettünk magunknak. Ezzel nem sikerült élnünk. Nagyon tanulságos mérkőzés volt ez számomra, hiszen, ha már az előttünk adódó lehetőséggel nem tudtunk élni, legalább az egy pontra vigyázhattunk volna. Nem gondolom azt, hogy sok értelme volt fejetlenül előre rohanni!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .