Kattints a képre!!

Tovább tart a Sényő-Carnifex fél országot felölelő őszi turnésorozata: az NB III-as együttes vasárnap a Tiszafüred vendégeként próbálja fényezni bajnoki szereplését.

A sötét mezes sényői csapatot külön motiválhatja, hogy még nem sikerült győzni Füreden Fotó: Fazekas Ármin

A tizenhetedik helyen posztoló szabolcsiak a múltban több izgalmas, fordulatos, meglehetősen gólgazdag mérkőzést vívtak a vasárnapi házigazdával, amely a középmezőny masszív tagja. A Füred felemásan teljesít saját katlanjában, tíz fellépésből négyszer győzött, miközben háromszor is kikapott. A sényőiek legutóbbi két mérkőzése döntetlennel zárult, és ezúttal is éltetik a pontszerzés reményét.

– Ez az ősz már csak úgy alakult, hogy megint egy olyan csapattal találkozunk, ahol még nem sikerült nyerni – fogalmazott Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – A füredi csapat felemásan szerepel, éppen ezért kiszámíthatatlan, de igyekszünk csak saját magunkkal foglalkozni, hogy a hátralévő két idei meccsre kitűzött céljainkat elérjük. Ha a legutóbbi, DVTK II. elleni mutatott játékot át tudjuk menteni, akkor minden esélyünk megvan rá, hogy ne üres kézzel térjünk haza.

Ugyanakkor a tizenhatodik helyezett Kisvárda Master Good II.– a tabellán kilencedik – Hajdúszoboszló otthonában lép pályára.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .