Kattints a képre!!

A futsal NB I. tizenkettedik fordulójában – péntek este – az A Stúdió-Futsal Nyíregyháza együttese az éllovas Veszprém otthonában lépett pályára.

A nyíregyháziak alaposan felkészültek és becsülettel helytálltak az éllovas otthonában Fotó: tudósítónktól

Ha a hétfői kecskeméti – 4–1-s vereséggel zárult – túra kapcsán azt írtuk, hogy a házigazda egyelőre más szintet képvisel, mindez fokozottan igaz a Veszprém esetében. A alapszakasz első körében egyetlen fellépést elbukó bakonyiak az augusztusi nyitányon Nyíregyházán is biztosan, 5–1-re diadalmaskodtak, így senkinek nem lehetett különösebb illúziója a „visszavágót”  illetően. Nem meglepő módon többet próbálkoztak a hazaiak, de több, mint tizenegy percig hibátlanul zárt a nyírégi retesz, mígnem pillanatok alatt kétszer is feltörték a „zárt”. A kétgólos előny tudatában nyugodtan gurigáztak a házigazdák és bár becsülettel küzdöttek a helyzeteiket elpuskázó vendégek – a szünetig tovább hízott különbség.

A folytatásban mindkét oldalon megdöngették a kapufát, jó néhány nagy lehetőség kimaradt, így megtörtént az a furcsaság, hogy akárcsak Kecskeméten, a 4-0-ra elveszett első félidő után a másodikban megint nem kapott gólt a Stúdió – igaz, most nem is szerzett.

Futsal NB I.: 12. forduló

Veszrpém–A Stúdió-Futsal Nyíregyháza 4–0 (4–0)

Veszprém, 517 néző, v.: Tóth-Tolnay, Sipos L. Nyíregyháza: Szabolcsi M. – Varga D., Krajnyák Zs., Lakatos L., Gyügyei Z. Csere: Petró M., Gyulai J., Kovács R., Kovács G., Lakatos P., Kovács E., Bagdi R. Edző: Lovas Norbert. Gól: Everton 2, Kiss M., Ábrahám B.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .