Kattints a képre!!

Van élet a kiesés után is. A megye kettőtől az előző idény végén búcsúzó jékei csapat nem zuhant teljes apátiába, gyors „regenerálódás”, az elemek feltöltését követően veretlenül menetelt az őszi idényben, így a harmadosztály Rétköz csoport tabellájának tetejéről szemlélheti a (futball)világot.

Jékén fontos a futball, kötelességüknek érzik a jó szereplést a megye háromban Fotó: tudósítónktól

A tavaszi folytatásig mindenképp, de a játszma koránt sincs lefutva, a második helyezett Tiszaszalka hátránya minimális, sőt, a harmadik Dombrád is tűzközelben tanyázik, négy ponttal van lemaradva a Boda-legénységtől.

– A csapat magja szerencsére együtt maradt, és birtokunkban vannak azok az alapok, amelyeket a nyáron távozott edzőnek, Dolhai Máténak köszönhetünk – szögezte le a Jékét az őszi idényben vezénylő Boda Tamás játékos-edző. – Nehéz volt a szezonkezdet, ugyanis már a második fordulóban pontokat vesztettünk hazai pályán. Picit tanácstalanul álltam a történtek után, ugyanis korábban csak a megye kettes ifinket irányítottam, viszont nyolc éve futballozom már Jékén és jól ismerem a társaság minden egyes tagját, így könnyen szót tudtam érteni a csapattal a továbbiakban. Idővel sikerült megértetnem velük az én elképzeléseimet, amihez maximális odaadással hozzájárultak. A megye háromban kötelességünknek éreztük a jó szereplést, a mennyei másodosztályban való tapasztalatból és sok dicséretből merítettünk erőt. Szerencsére jól sikerült az első félév! Büszke vagyok a csapatra, a vezetőségre és a szurkolókra, akik mindig családias hangulatot teremtettek a meccsek után! Szeretnénk feljutni, de ehhez elengedhetetlen az alázat és a fegyelem! Nagyon necces második felvonás vár ránk tavasszal, mert a tabella első felében elhelyezkedő csapatokhoz idegenbe látogatunk. De a sorsunk a mi kezünkben van!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .