Kattints a képre!!

Ahhoz képest, hogy Balogh Gábor csupán tizennyolc éves, 156 bajnoki mérkőzéssel a lábában már a 300 gólos határt ostromolja, amit ilyen tempó mellett még ebben a szezonban vígan átléphet. Jelenleg 284 találatnál tart (némi futsal „segédgólokkal”…), márpedig ősszel huszonkettőt vágott a megye háromban Szabolcs csoportban.

Balogh Gábor változatlan lendülettel ontja a gólokat Fotó: magánarchívum

A napkori – becenevén – „Kis kukás” az előző évadban harmincöt találattal lett gólkirály a Szabolcs csoportban, a különbség csak annyi, hogy most a Nyírség csoportban vezeti „féltávnál” a vonatkozó rangsort. És persze adódik a kérdés: egy ilyen hatékony csatár miért nem játszik magasabb osztályban?

– Kaptam ajánlatokat, de nem voltam magamba biztos, inkább maradtam a Napkorban – érkezett a válasz Balogh Gábortól, ami a tények ismeretében kissé meglepő. – Amúgy nekem ez az ősz nem úgy jött össze, ahogy én akartam. A második helyen állunk a csapattal, de voltak tragikus mérkőzések. Sokkal több gólt szerettem volna rúgni és megúszni sérülés nélkül, hát egyik sem sikerült. Előfordult, hogy egész héten papucsba kellett járjak, hogy vasárnapra fel tudjam húzni a cipőm. Igazából mindegy volt az ellenfeleknek, hogy itthon vagy idegenben játszottunk, akadt olyan meccs, amely után a szertáros háromszor mosta ki a mezemet, annyiszor kerültem a földre. Mindegy, a háromszáz gól megszerzése lehet most már a legfőbb cél, mert attól tartok a bajnoki cím már elment…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .