Kattints a képre!!

November elején megénekeltük, hogy Goján Ádám, a megyei harmadosztályban újonc Filo SE futballistája tizenkét gólt rámolt be a Ramocsaháza elleni mérkőzésen!

Goján Ádám kétfronton ontotta a gólokat ősszel Fotó: magánarchívum

Azóta „csak” annyi változott, a tizennyolc éves középpályás – tizenhét találattal – az őszi gólkirályi címet is begyűjtötte a Szabolcs csoportban. És ha ez még nem elég, mindemellett az MLSZ regionális bajnokságában szereplő U19-es együttes tagjaként hajszálra ugyanennyi gólt termelt! Lehet tehát filózni a Filo játékosának teljesítményén.

– Kimaxoltam, amennyire tudtam ezt azt őszt – summázta Goján Ádám, hogy kihozta a maximumot a bajnoki fellépesekből. – Az idény előtt ilyesmi még csak eszembe sem jutott, sosem rúgtam még tizenhét gólt egy szezonban sem, nemhogy fél év alatt. Mondhatom, szinte teljesen a csapat érdeme, egyedül nyilván semmire sem mentem volna. Megpróbálom tavasszal hasonlóan folytatni, de garancia nincs rá, hogy ugyanígy kijön a lépés. Mindenesetre, azért annyi hatása csak van, hogy főleg a tizenkét gólos meccs óta jobban figyelnek rám, volt olyan spori, aki megismert. Jó lenne, persze megszerezni a gólkirályi címet, viszont nem fogok a kardomba dőlni, ha nem sikerül, számomra már így is nagy dolog, ami történt.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .