Kattints a képre!!

Véletlenek márpedig nincsenek. A megye kettő Pannónia Zrt. őszi góllövőlistájának élcsoportjában kivétel nélkül olyan kipróbált, vérbeli spílerek nevei sorjáznak, akiktől mindmáig nem tudja leszaggatni a mezt a feltörekvő (ha van ilyen egyáltalán…) nemzedék.

Egy oly sokszor ismétlődő pillanat: Marics Gábort ünneplik a csapattársak Fotó: Maricsné Varga Anita

A rangsort az apagyi Marics Gábor vezeti huszonnégy „dugóval”, ami kétgólos mérkőzésenkénti átlagra jön ki, ez meglehetősen patent mutató. Ámbátor közel sem meglepő, a harminchárom éves csatár „leakasztott” már néhány gólkirályi címet pályafutása során.

– Őszintén? A gólok számával igen, de a csapat helyezésével nem vagyok kibékülve – vágott a közepébe Marics Gábor. – Ha azt nézzük, hogy az Ófehértó visszalépése miatt tizenkét meccset játszottunk, azt gondolom, nem néz ki rosszul a huszonnégy gól. Lehet, kicsit nagyképűnek tűnik, de azt gondolom, most már belátható közelségben van, hogy elérjem a négyszáz gólt: ehhez még tizenöt hiányzik, tavasszal mindent el fogok követni, hogy áttörjem ezt a határt. Lesz motiváció, mondjuk, ezzel nekem eddig sem volt problémám.

Megyei II. osztály, Pannónia Zrt. csoport: a góllövőlista élmezőnye

24 gólos: Marics Gábor (Apagy). 16 gólos: Módis Dávid (Szakoly). 12 gólos: Cseh Kristóf (Tiszalök), Galambosi Gábor (Tiszalök), Nagy Zsolt (Nagykálló). 11 gólos: Balázsi Péter (Szakoly), Marozsán Mihály (Nagykálló)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .