Kattints a képre!!

Őszi első az Újfehértó. A megyei első osztályú egylet tutira bebetonozta magát a tabella élén, amit már a hétvégén esedékes pótmeccsek sem fenyegetnek.

Zámbó Dániel optimistán nézhet előre Fotó: tudósítónktól

Nem piskóta, amit Piskóti Zsolt „fiai” bemutattak, pláne, hogy valamennyi – tizenöt – mérkőzésüket vendégként tudták le. Hogy ez mennyire macerás, arról nyilván Zámbó Dániel is regélhetne egy sort, a huszonhat éves jobbszélső viszont a jó oldalát nézi a dolognak.

– Persze, furcsa, hogy sokat utaztunk, nyilván kényelmesebb otthon játszani, de ez van, illetve volt – elmélkedett a nagy menetelést négy góllal támogató Zámbó Dániel. – Ráadásul a kemény mag, a törzsszurkolók bárhová eljöttek velünk, talán még a világvégére is elkísérnének… Úgy indultunk neki, hogy minél előrébb végezzünk, lehetőleg a dobogó környékén. Kicsit kiszámíthatatlanná tette a történetet, hogy full idegenben játszottunk, talán kijelenthető, terven felül sült el az egész idény. Nagyon egyben vagyunk, a vezetőség mindent megtesz a csapat érdekében, a sikerélmények pedig még inkább összerántották a brigádot. A nyáron már látszott, hogy bár jó néhány új ember érkezett, hamar összeálltunk. Hát igen, magasra került a léc, tavasszal kell kipréselni a legtöbbet magunkból és az is tény, innen már csalódás lenne, ha nagyon hátracsúsznánk…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .