Kattints a képre!!

A nyírteleki futball múltja veretes, a korábbi katonacsapat hajdanán hemzsegett a spílerektől, a jelen optimizmust csepegtethet a szívekbe, az pedig a jövő zenéje mi sülhet ki ebből.

A nyírteleki csapat a csúcsra tör Fotó: Mulutó Bianka

A helyi együttes ugyanis „féltávnál” a tabella tetején feszít a megye három Szabolcs csoportban: egyetlen vereségét még a bajnoki nyitófordulóban a legfőbb rivális Nyírtét otthonában szenvedte el, amellyel szemben pillanatnyilag egy pont előnyt babusgat.

Mindazonáltal a domborítás nem éppen előzmény nélküli: a legutóbbi idényben másodikként zárt a Nyírtelek, így kissé kisarkítva, kettőről juthat egyre.

– Már az előző szezonban is az eredményes szereplésre törekedtünk, hogy minél előrébb végezzünk, ez most még inkább igaz – fejtegette Adamóczki Roland, a Nyírtelek edzője, aki idestova másfél esztendeje irányítja „fiait” – Remek szellemű brigáddal dolgozhatok, a fiatalok alkotta „kemény mag” tagjai évek óta együtt fociznak, két-három rutinos rókával jól kiegészítik egymást. És az is fontos, a keret nyolcvan százaléka helyi, vagy a településhez kötődő játékos. Rendszeresek a sütések, főzések, volt már lecsó, vagy hamburgerparti, úgyhogy az összetartással nincs gond. Nem titok, szeretnénk megnyerni a bajnokságot, a tavasz első meccsén rögtön itthon játszunk a Nyírtéttel, ami nagy valószínűséggel döntően befolyásolja a végkimenetelt, lesz mire készülni télen.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .