Kattints a képre!!

A jelek szerint Sinka Dávid ritkán szól, de akkor nagyot. Az Újdombrád huszonhét éves csatára két gólt szerzett az őszi idényben, de azokat a legfontosabb pillanatokra időzített.

Sinka Dávid, a fontos gólok specialistája Fotó: magánarchívum

A szezon elején a Szabolcsveresmarttal szemben egyenlített, majd a vasárnapi idei zárófordulóban a Vaja elleni megye kettes rangadón vette be a kaput. Utóbbi fellépésen csereként váltotta – az ugyancsak gólt jegyző – Mátrai Norbertet a mérkőzés 68. percében, majd kisvártatva berámolt löketével fordított (2-1) és végül nyert (3–1) az újdombrádi brigád, amely cseppet sem elhanyagolgató módon a Nyírerdő csoport tabellájának élén pocolhat a tavaszi folytatásig.

– Jóval több gólt szerettem volna szerezni, igaz, nem mindig csatárt játszottam, ott szerepeltem, ahol éppen számítottak rám – ecsetelte Sinka Dávid. – Egyébként megálmodtam, hogy csereként beállok, és gólt rúgok, pedig ritkán szoktam ezen agyalni, de úgy néz ki, jók a megérzéseim. Lehet, többet kellene álmodozni… A szezon előtt megbeszéltük, hogy oda kell érni az első háromba azt viszont nem gondoltuk, hogy ilyen szép lesz a vége. Balla Jani edző prímán összeszedte a csapatot, tudunk egymásért húzni, az pedig tuti, jó lesz nézegetni most egy ideig a tabellát. Szó volt róla vasárnap este, hogy nagyon régen történhetett ilyen, hirtelen nem is emlékezett senki hasonlóra.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .