Kattints a képre!!

A futsal NB I. tizenegyedik fordulójában – hétfő este – az A Stúdió-Futsal Nyíregyháza együttese a Kecskemét otthonában lépett pályára.

A nyíregyháziak négygólos hátrányban sem omlottak össze az esélyesebb Kecskemét otthonában

A tabellán ötödik, hazai környezetben még hibátlan hírös városi legénység egyértelmű favoritnak számított, pláne, hogy az újonc látogatók – akik eddig megbízhatóan szállították a papírformagyőzelmeket – legutóbb váratlanul felsültek a Rubeolával szemben. Az első félidő rávilágított arra, hogy a dobogót megcélzó hazaiak egyelőre más szintet képviselnek, mindjárt a meccs elején vezetést szerzetek, és bár a Stúdió nem rogyott meg, a folytatásban fokozatosan hízott a felek közötti különbség. A szünet után azonban nagyot küzdött a nyíregyházi legénység, amely szépíteni tudott, a hajrában pedig kockáztatva, öt a négy elleni játékkal próbált tovább faragni a hátrányon – mindhiába. Ugyanakkor a nyíregyháziak kapott gól nélkül vészelték át a második játékrészt, ami a fajsúlyos ellenféllel szemben elismerésre méltó.

Futsal NB I.: 11. forduló

Kecskemét–A Stúdió-Futsal Nyíregyháza 4–1 (4–0)

Kecskemét, 304 néző, v.: Hartung V., Futó T. Nyíregyháza: Hegyes B. – Ladányi D., Varga D., Krajnyák Zs., Gyügyei Z. Csere: Petró M., Gyulai J., Kovács R., Kovács G., Lakatos P., Kovács E., Lakatos L.,  Pataki I., Bagdi R. Edző: Lovas Norbert. Gól: Hadnagy I. 2, Pál P. 2, illetve Krajnyák Zs.

További eredmények: Veszprém–Berettyóújfalu 4–3 (2–1), Rubeola–Haladás 0–8 (0–3), Aramis–Magyar Futsal Akadémia 6–0 (4–0), ELTE-BEAC–Újpest .

A bajnokság állása: 1. Veszprém 28 pont, 2. Berettyóújfalu 27, 3. Aramis 25, 4. Haladás 23, 5. Kecskemét 23, 6. DEAC 21, 7. Újpest 13, 8. A Stúdió Nyíregyháza 9, 9. Magyar Futsal Akadémia 9, 10. Nyírbátor 6, 11. Rubeola 4, 12. ELTE-BEAC 1

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .