Kattints a képre!!

Csorvási Ádám – egyelőre röpke – felnőtt karrierje során először hintett három gólt: a Csenger tizenkilenc esztendős középpályása a megye egy őszi zárófordulójában a Nagyhalász ellen 8–2-re megnyert bajnokin triplázott. Így nézve abszolút happy end a történet.

Csorvási Ádám tapsot érdemlő teljesítménnyel zárta az őszi szezont Fotó: Kákos DÁvid

Noha a klasszikus mesterhármas nem sikerült, ami késik, nem múlik. Ideje még bőven van: a szatmári klub U7-es korosztályától indulva araszolgatott egyre feljebb, mostanra bejátszotta magát a – tabellán „féltávnál” – nyolcadik nagycsapatba, amelyben eleddig egy percet sem hiányzott az aktuális szezonban!

– A vége nem volt rossz, a Halász ellen gyakorlatilag minden összejött, talán nem is hagytam ki a helyzetet, de összességében többet vártam magamtól: a gólok hiányoznak – tartott önvizsgálatot Csorvási Ádám, aki négyszer talált a kapuba ősszel. – Nem volt igazán szerencsém sem. Azt nem mondanám, hogy rágörcsöltem, de azért frusztrált, hogy nem lőttem többet. Megkaptam a lehetőséget, tudom, hogy várják tőlem a jó teljesítményt, igyekszem is rátenni egy lapáttal tavasszal, jó lenne legalább tíz gólig eljutni, az nem nézne ki rosszul.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .