Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Gémtech csoport tizenharmadik, őszi zárófordulójában négy mérkőzést játszottak vasárnap.

A kék mezes encsencsi csapat a Nagydobos ellen harcolt a minél sikeresebb idényzárás érdekében Fotó: Sánta Dorina

Megyei II. osztály, Gémtech csoport: 13. forduló

Ópályi-Őr 4-0 (1-0)

Ópályi, 107 néző, v.: Szőnyi Z. Ópályi: Oláh M. – Bársony R., Varga N., Máté F., Máté Gy. (Szender S.), Varjasi K., Patály A., Bartha A., Fekete D., Balogh T. (Pankótai B.), Illés G. Edző: Bartha Miklós. Őr: Szabó A. – Ilyés Z., Magyar D., Márton T., Szabó L. (Jenei Zs.), Kósa S., Deme B., Balogh Zs., Ruha O., Jenei B., Benkő M. Játékos-edző: Szabó Attila. Gól: Varga N., Máté F., Bartha A., Fekete D. Ifi: 3-2.

Bartha Miklós: – Mindenhez lehet gratulálni csak a játékunkhoz nem, viszont a célt elértük, meglett a három pont. Gratulálok az őri csapatnak a kitartásához, hogy tíz emberrel is végig játszották a mérkőzést. Oláh Miklósnak gratulálok a parádés védéseihez. Jó pihenést mindenkinek.

Szabó Attila: – A mérkőzés eredménye akár négy-négy is lehetett volna. Mindent kihagytunk. Köszönöm a féléves munkát a játékosoknak és vezetőségnek.

Nyírvasvári-Milota 5-0 (1-0)

Nyírvasvári, 110 néző, v.: Kocsis Zs. Nyírvasvári: Szegedi G. – Bécsi M., Karczub G. (Virág G.), Balogh N., Tóth T. (Lazók G.), Fekete M., Jónás K., Polacsek I., Baráth D. (Farkas S.), Baráth J., Serbán J. (Kiss I.). Edző: Paulik János. Milota: Szidor Dzs. – Henkel J., Kondor M., Lázár B., Horváth L., Horváth A., Martin M., Nagy B., Fejes P., Tóth K., Jencsik M. Edző: Elek László. Gól: Jónás K. 2, Balogh N. (11-esből), Baráth D., Baráth J. Ifi: elmaradt.

Paulik János: – Csapatunk osztozik játékosunk Balogh Norbert gyászában. A mérkőzésről: gratulálok a srácoknak a mai győzelemhez és az egész őszi teljesítményhez. A 2022 évről: egyesületünk eddigi legsikeresebb éve. Jelen vagyunk a Bozsik eseményeken U7-U9-U11 korosztályban, megalakult az U13-as csapatunk, helytálltunk a megyei U17-U20 futsal bajnokságban, ifink négy pont előnnyel vezeti a bajnokságot, felnőttcsapatunk hat meccse veretlen és a mai győzelemmel a dobogóra „fagyott”. Köszönjük mindenkinek, aki hozzátette a magáét ehhez a sikerhez. Jó pihenést a megyei futballszerető társadalomnak.

Elek László: – Korrekt játékvezetés mellett barátságos hangulatú mérkőzésen gratulálok a mai csapatomnak,viszont ez a vasárnap jelképezte az egész őszünket. Mikor hetek óta úgy kell összekuporgatni a csapatot és már az ifit is fel kell áldozni, hogy tizenegyen legyünk, azt már a fene megette. A sikerélmény nélküli foci felemészt mindent, nekünk ez a félév csak a küszködésről szólt – hatalmas érdektelenség mellett. Köszönetet csak a játékosoknak tudok mondani a kitartásért. Jó pihenést nekik és remélem a télen nem fog a fél csapat eligazolni. Nincs már honnan és kedvem félévente új csapatot csinálni.

Kocsord-Sonkád 5-2 (1-2)

Kocsord, 88 néző, v.: Simon T. Kocsord: Mándi P. – Bálint Cs., Máté A., Horváth Á., Botos S., Virág D. (Haga G.), Huszti B., Kiss A. (Horváth B.), Bozsányi S., Szabó V., Jónás I. Edző: Disznós Gusztáv. Sonkád: Kánya G. – Horváth R., Fejes M., Bokor B., Botos B., Farkas D., Pálóci I., Algács B. (Németh A.), Német L., Fejes D., Botos Á. Edző: Homoki Endre. Gól: Bálint Cs. 2, Kiss A. 2, Virág D., illetve Pálóci I., Németh A. Ifi: 5-1.

Disznós Gusztáv: –  Nehéz, mély, játékra alkalmatlan pályán a küzdelem dominált. Az ellenfél kicsit fölénk kerekedett, de köszönhetően Mándi Pál védéseinek és húsz perc focinak megnyertük a mérkőzést. Jó pihenést mindenkinek.

Homoki Endre: – Nagyon jól játszottunk, de a helyzetkihasználásunk egyenlő a nullával. Ennyi kihagyott helyzetet nem lehet büntetlenül megúszni.

Encsencs-Nagydobos 1-3 (0-1)

Encsencs, 100 néző, v.: Pethő P. Encsencs: Klenik D. – Bíró B., Szilágyi G., Olajos I. (Szabó Á.), Szatmári M. (ifj. Bíró Zs.), Tallódi L., Radnai D., Szatmári M. (Kiss Á.), Balogh D. (Nagy M.), id. Bíró Zs., Vincze G. Játékos-edző: id. Bíró Zsolt. Nagydobos: Pindzsula P. – Feier I., Budaházi T., Bégány Zs., Fodor Cs., Szabó P., Szabó B., Filep D. (Barta D.), Darcsi Á., Rácz P., Rácz D. Játékos-edző: Paragh Krisztián. Gól: Kiss Á., illetve Fodor Cs. 2, Budaházi T. Ifi: 3-2. Kiállítva: Szilágyi G. (30. perc)

Bíró Zsolt: – A harmincadik percben emberhátrányba kerültünk, ami megzavarta a csapatot és nem tudtunk újítani. Azt nem értem, ha a játékvezető látta, hogy a mi játékosunk ütött és azt mondta, hogy az ellenfél nem. Nálunk piros lap és ezzel eldöntötte a mérkőzést. Ettől függetlenül két tizenegyest egy mérkőzésen nem lehet büntetlenül kihagyni. Sok sikert a Nagydobosnak. Szeretném megköszönni a hivatalnak és az elnök úrnak az egész éves támogatást és sok boldogságot kívánok az elnök úrnak.

Paragh Krisztián: – Ez egy igazi csapatmunka volt, úgy gondolom, hogy megérdemeltük a győzelmet, de jövő héten még vár ránk egy nehéz feladat. Gratulálok a srácoknak, további sok sikert a hazaiaknak.

Szabadnapos: Fehérgyarmat.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .