Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex NB III-as csapata számára alapból sikernek számít a pontszerzés a DVTK II. otthonában (2–2), kiváltképp, hogy a házigazda NB II-es klub jó néhány futballistája is beszállt erre az összecsapásra – kihasználva a válogatott szünetet.

A sötét mezes sényői együttes kiválóan helytállt az NB II-es játékosokkal megerősített DVTK II. ellen Fotó: Steványik András

Imrő László kissé ironikus lefújás utáni nyilatkozata is erre utalt. Mindenesetre a tizenhetedik helyen táborozó szabolcsiak két „fás” hátrányból jöttek vissza: röpke három perc alatt eltűntetve hátrányukat. Na, ez külön bravúr.

– Viccet félretéve: az a csapat, amely harmincöt perc elteltével két gólt kap és egy simának tűnő hazai mérkőzésen kiegyenlít három perc alatt, az bőven sajnálhatja az elhullajtott pontokat, viszont ezen már nem tudunk változtatni! – vélekedett Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. – Sejtettük, hogy egy igen erős hazai együttes ellen fogunk játszani és hát ugye ez be is igazolódott. Mondhatjuk, hogy a semmiből egyenlítettünk, mint ahogy a második kapott gólunk is a semmiből született. Láttuk az első félidőben, hogy mit kell változtatnunk, a szünetben ezt megbeszéltük: picit módosítottunk a felállásunkon és a szemléletünkön, illetve, ami még fontos volt, hogy elhitessük a fiúkkal azt, van keresnivalónk. A második félidőben nagyon sokat dolgoztak a srácok és ennek meg is lett az eredménye. Ha az előző meccsen „kikaptunk” 2-2-re, most mondhatjuk: „nyertünk” 2-2-re, főleg az előzmények ismeretében. Értékeljük az idegenben szerzett egy pontot! Annyit még: nem a visszajátszókkal van a probléma, mivel ez szabály adta lehetőség, sokkal inkább azzal, hogy egyszer nem játszik vissza senki, máskor meg akár négyen is. Márpedig gondolom, abban egyetértünk, hogy ezek az NB II-es játékosok alapjaiban befolyásolhatják a meccset.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .