Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenharmadik, őszi zárófordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A szakolyiak az utolsó őszi fordulóban az éllovas Kótaj otthonában vívnak rangadót Fotó: szakoly se

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 13. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Tiszalök (5.)–Rakamaz (9.)

Magyar Gergely, a Tiszalök játékos-edzője: – Milyen okosat lehet ilyenkor mondani? Szeretnénk szépen, győzelemmel zárni a szezont.

Vasárnap

Kálmánháza (7.)–Tiszavasvári (4.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Felemás őszi szezonon vagyunk túl. Egy biztos, sokkal többre képes a csapatunk, mint amilyen eredményeket sikerült elérnünk. Szépen akarjuk zárni az évet, így nagyon fel kell készülnünk, ha szeretnénk két vállra fektetni egy  jó Tiszavasvárit.

Szabó Zoltán, a Tiszavasvári edzője: – A hétvégi mélyütés után próbáljuk szépen zárni az őszt, és megszerezni a három pontot.

Apagy (8.)–Nagykálló (2.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Szeretnénk szépen zárni az utolsó őszi mérkőzést, bár a szezonunk mindennek mondható csak jónak nem. Jó csapatok ellen mindig jól jatszunk, bízom a fiúkban, hogy odateszik magukat.

Homann Richárd, a Nagykálló edzője: – Az Apagy évek óta meghatározó csapat a csoportban, mi szeretnénk eredményesen zárni az őszi szezont, ennek érdekében tudjuk, fel kell kötni azt a bizonyost, de állunk a feladat elé.

Levelek (10.)–Nyírlugos (11.)

Fabók István, a Levelek edzője: – A múlt heti eredményünkre nagyon gyorsan rátesszük az ársapkát, mert nyakunkon a karácsony, oszt se disznó, se szalma.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Elmegyünk, és meglátjuk, mi lesz…

Geszteréd (13.)–Kék (12.)

Horváth László, a Geszteréd játékos-edzője: – Eljött, amit vártunk, az utolsó őszi mérkőzés, amelyen bízom benne mindenki átérzi, talán utoljára leszünk ebben a formában együtt…

Borza László, a Kék edzője: – Megpróbálunk becsületesen helytállni az utolsó idei mérkőzésen is, aztán meglátjuk, hogyan tovább…

Kótaj (1.)–Szakoly (3.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Az év utolsó fellépésén ki akarjuk szolgálni a szurkolóinkat, megfelelően motiváltak vagyunk, hogy egy jó Szakoly ellen színvonalas meccsen begyűjtsük a három pontot. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem lelkes közönségünk támogatását, a vezetők hozzáállását, a szponzorok segítségét!

Géczi Péter, a Szakoly edzője: – A bajnokság egyik, ha nem a legjobb csapatához látogatunk, amely évek óta a dobogón végez a csoportban. Mi az elmúlt mérkőzést nagyon elrontottuk, kíváncsian várom tudunk-e javítani. Az összeállítás még fejtörést okoz, mert van sérült illetve két eltiltott játékos is a keretben.

Szabadnapos: Biri

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .