Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata a legutóbbi bajnoki körben – erre az esztendőre – búcsút intett a hazai pályának, a hátralévő két őszi, illetve a tavaszi idényből előrehozott mérkőzésen idegenben lép színre.

Gólöröm, ami csak jót jelenthet a sényői csapat számára Fotó: Fazekas Ármin

A táblázaton tizennyolcadik – kivételesen – szombat délelőtt (kezdés: 11 óra) tudják le a Keleti csoport tizennyolcadik fordulójára rendelt programjukat, mégpedig a DVTK II. otthonában. A Vasas II. után tehát egy újabb tartalékcsapattal szemben próbálják feljebb tornázni magukat, jóllehet a középmezőnyben tanyázó diósgyőri „fakó” meglehetősen jó passzban van, hat meccs óta veretlen. És éppenséggel az is hátrányosan érinti a vendégeket, hogy a hiányzók hosszú listája Kapacina Kevin kidőlésével gyarapodott, aki talpsérülést szenvedett.

– Nehezíti a dolgunkat, hogy az NB II-ben válogatott szünet lesz, így kérdéses, milyen összeállításban lép pályára ellenfelünk, mennyi visszajátszót vetnek be – fogalmazott Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja, aki Imrő Lászlóval közösen irányítja az együttest. – Az is igaz, a diósgyőriek általában a saját fiataljaikat foglalkoztatják, végül is számunkra nem ez a legfontosabb tényező, sokkal inkább az elsődleges célunk, hogy a hátralévő három idegenbeli mérkőzésből minél többet kihozzunk, megteremtve a felzárkózás esélyét.

A tizenötödik helyezett Kisvárda Master Good II. szombaton (kezdés: 13 óra) – a tabellán éllovasát – a BVSC-Zuglót fogadja.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .