Kattints a képre!!

Amikor minden klappol. Cser Péter abszolút helyi játékos, aki soha nem futballozott máshol, és az benne a pláne, hogy éppen ma ünnepli huszonkettedik születésnapját – rúgta a Ladányi TC győztes gólját a Vaja elleni idegenbeli megye kettes bajnokin (0–1).

Cser Péter megkötötte a góllövő cípőt Fotó: magánarchívum

Mindehhez csak annyit: a Nyírerdő csoportban rendezett összecsapás előtt, ahogy jelenleg is a házigazda harmadik a tabellán, míg a mezőladányi brigádot hetedikként jegyzik, tehát nem éppen a „kettes” tűnt a favorit tippnek…

– Voltam én már minden, csak akasztott ember nem, mert például a kapuba is beálltam, igaz, csak edzésen, a vajai meccsen pedig kivételesen jobbszélsőt játszottam – árulta el Cser Péter, aki eredendően jobbhátvéd, bár esetében a vérbeli Jolly Joker megállapítás inkább fedi a valóságot. – Sajtos Bandi bá megérezte, hogy most így lesz jó: hát na, az első gólomat lőttem ebben a szezonban, ezt tényleg „elkapta”. Egyébként a kezdés előtt azzal viccelődtem a fiúnak, hogy valamiért úgy érzem, gólt fogok rúgni, gyakorlatilag kiröhögtek, annál jobban örültem, hogy ilyen fontos mérkőzésen sikerült. Az utolsó három őszi fordulóra legalább négy pont volt a célkitűzés, kettőt megnyertünk és még van egy, úgyhogy most nagyon boldogok vagyunk. Nekem ez különösen sokat számít, mert csak a Ladányban fociztam eddig: tudom, mennyit érek, talán ennyi van bennem, a munka és az egyetem mellett próbálom élvezni a játékot. Sajtos András edzőnek köszönöm, mert hamar, nagyon fiatalon megadta a lehetőséget, hogy a nagycsapatban játszhassak, persze, ismer már, mint a rossz pénzt.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .