Kattints a képre!!

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság tizenötödik, őszi zárófordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A kemecsei védelem „munkás” meccsre számíthat a Szpari II. otthonában Fotó: három határ hírei

Esélyleső: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 15. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Austria Juice-Vásárosnamény (11.)–Ibrány (14.)

Unchiás Rémusz, a Vásárosnamény edzője: – Az utolsó őszi mérkőzésen szeretnénk szépen búcsúzni a közönségtől.

Kató István, az Ibrány edzője: – Az őszi szezon nem úgy alakult, ahogy terveztük, sok mérkőzésen elmaradt a pontszerzés, amiért csak saját magunkat okolhatjuk. Most egy ki-ki meccs következik, mi is felfelé törekednénk a tabellán, ehhez viszont pontokra van szükségünk, ennek tudatában készülünk.

Nagyecsed (10.)–Nyírbátor (9.)

Kósa József, a Nagyecsed edzője: – Az elmúlt hétvégén két nagyon rosszul szerepelt csapat találkozik az utolsó őszi körben, mivel hazai pályán játszunk, ezért szeretnénk minél sikeresebben zárni a szezon első felét.

Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője: – Remélem, minden játékos átértékelte az elmúlt időszakban játszott mérkőzéseket, szeretném, ha az utolsó két meccsen mindenki százszázalékos teljesítményt nyújtana.

Csenger (8.)–Nagyhalász (16.)

Barcsay István, a Csenger edzője: – Egyéb elfoglaltság miatt szerettünk volna vasárnap játszani, de nem jött össze… Ettől függetlenül hazai környezetben győzelemre játszunk, örülnék, ha az utolsó őszi bajnokit sikerélménnyel zárná a csapat.

Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője: – Hosszú az út Nagyhalásztól Csengerig, megeshet, hogy amíg odaérünk, a buszon „bátorrá isszuk” magunkat és a győzelmi remény átcsap harci szenvedélybe bújtatott győzelmi igénybe. Mint említettem hosszú lesz az út, így viszont az is előfordulhat, hogy a zötykölődés során kialszom ezt a víziómat.

Nyíregyháza Spartacus II. (4.)–Kemecse (2.)

Tudja Dávid, a Nyíregyháza Spartacus II. edzője: – Sokan meglepetéscsapatként emlegetik a Kemecsét, de véleményem szerint a tabellán elfoglalt helyezésük a realitás. Évek óta együtt vannak, ami egységessé teszi őket. Biztos, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, de szeretnénk több okból is győzelemmel zárni az őszi szezont.

Resán Attila, a Kemecse edzője: – Nálunk az edző Sánta és van egy olyan érzésem, hogy ezt az övék Tudja. Ezek mellett van egy olyan sanda gyanúm, hogy a Fair Play szellemében az ellenfél a válogatott szünet miatt pihenőre vonuló, első számú csapatából vissza fog játszani nem egy-két játékosát, így NB II-es iramra készülünk és a múlt heti mérkőzésünk tanulságaként nagyon remélem, hogy a szív és az akarat egysége gólokkal párosul.

Mátészalkai MTK (6.)–Nyírbéltek (3.)

Kiss Tamás, a Mátészalka edzője: – Abban biztos vagyok, nem lehet a véletlen műve, hogy a Béltek ilyen jól szerepel. Rendkívül szervezett, egységes csapatnak tartom, de az utolsó két hazai meccsen is arra törekszünk, hogy szép számú közönségünket kiszolgáljuk, emellett nem szeretnénk lerombolni mindazt, amit az elmúlt időszakban felépíttetünk.

Körmös Miklós, a Nyírbéltek edzője: – Nem lesz egyszerű a feladat, de bízom a srácokban és abban, hogy a jó sorozatunk kitart az utolsó őszi meccsre.

Nyírmeggyes (15.)–Kállósemjén (5.)

Kovács László, a Nyírmeggyes edzője: – A végéhez közeledve egyre fokozódnak a problémák. Meglátjuk, mire leszünk képesek a jól menetelő Kállósemjén ellen.

Gáll László, a Kállósemjén elnöke: – Nehéz feladatra számítunk, de a kitűzött cél eléréséhez ezt a meccset is hozni kell.

Mándok (12.)–Balkány (13.)

Dolhai Máté, a Mándok edzője: – Szeretnénk győzelemmel pihenőre menni. Ez elég nehéz lesz, mert a Balkány is biztos hasonlóan gondolkozik és neki is minden pontra szükség lenne. Ugyanakkor a hazai pálya előnyét kihasználva, nagyon bízom a sikerben.

Mirgai László, a Balkány edzője: – Nagyon sajnálom, hogy a Namény elleni meccsen a második félidőben sok helyzetünkből nem sikerült egyet sem értékesíteni, mert közel álltunk a győzelemhez, egyben minden elismerésem annak a tizenkét játékosnak, akik hétről hétre megszakadnak a pontokért. Még két mérkőzésünk van hátra az őszi idényből, amelyeken becsülettel odatesszük magunkat, ahogy eddig is tettük, és reméljük, hogy még tudunk pontokat gyűjteni. Mándokon a helyzetkihasználáson kell javítani, ahhoz, hogy eredményesek legyünk.

Tarpa (7.)–Újfehértó (1.)

Bubis Iván, a Tarpa edzője: – Szeretnénk győzelemmel zárni az évet! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megnyerjük a mérkőzést. A csapat, ha azt a teljesítményt fogja nyújtani, mint az elmúlt három meccsen, akkor megszerezheti a három pontot.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A megszerzett pontokat tekintve mondhatom, hogy elértük az őszi szezonra kitűzött célunkat. Ettől függetlenül természetesen az utolsó idegenbeli fellépésünkön is szeretnénk jó eredményt elérni. Jó meccsre számítok, mert  a Tarpa fiatal, lendületes csapat, amely játssza a focit és hazai pályán csak egyetlen alkalommal hagyta el vesztesen a pályát.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .