Kattints a képre!!

A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenharmadik, őszi zárófordulójának mérkőzéseit rendezik hétvégén.

A tét az őszi első hely: a sárga mezes, listavezető újdombrádi együttes a Vaja elleni rangadónak rugaszkodik neki, míg a tabellán második Gergelyiugornya a Gyulaházával gyürkőzik Fotó: három határ hírei

Megyei II. osztály, Nyírerdő csoport: 13. forduló (kezdés: 13 óra)

Szombat

Tuzsér (11.)–Pátroha (9.)

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Végre eljött az őszi szezon befejezése! Ez most tényleg megkönnyebbülés.

Gombkötő Sándor, a Pátroha játékos-edzője: – A hétvégi mérkőzés utolsó húsz percében olyan játékot, akarást, hozzáállást láttam a csapattól, ami elvárható lett volna az egész szezonban, akkor most öt-hat ponttal több lenne a nevünk mellett. Remélem, nem csak én, hanem a játékosok is úgy gondolják, hogy jobb egy győztes meccs után téli pihenőre vonulni, ami nem lesz egyszerű, de nem is lehetetlen.

Vasárnap

Fényeslitke (13.)–Szabolcsveresmart (14.)

Minyin Vitalij, a Fényeslitke edzője: – Remélem, nem csak én gondolom úgy, hogy ideje lenne az utolsó hazai meccsünket eredményesen zárni.

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Nem is tudok mit mondani, győzzön a jobb! Aztán meglátjuk, mi lesz…

Agnis-Gergelyiugornya (2.)–Gyulaháza (6.)

Balogh István, a Gergelyiugornya elnökhelyettese: – Egész ősszel egyetlen egy mérkőzésen sem állt rendelkezésre a teljes keret, mindig volt három-négy hiányzónk – most is lesz, ettől függetlenül nyerni szeretnénk. Pedig néha úgy érzem, amíg Czirják Józsi elnök, Illés Gyuszika játékos-edző, vagy éppenséggel én ezer fokon égtünk, addig egy-két játékosba csak pislákolt a tüzecske az elmúlt fordulóban… Biztosra veszem, ahogy legutóbb Záhonyban, ezúttal Bardi Gabiék ellen sem lesz sétameccs a vasárnapi, de mint mondtam, szeretnénk győzelemmel vonulni a téli pihenőre.

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Nem lesz egyszerű, de ha a jegyzőkönyvbe be tudunk írni legalább tizenhárom nevet, akkor lehet esélyünk a pontszerzésre.

Baktalórántháza (10.)–Ajak (4.)

Molnár Levente, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Masszív, jó csapat látogat hozzánk, amely nagyon kevés gólt kapott, de úgy gondolom, taktikus, fegyelmezett játékkal otthon tarthatjuk a három pontot.

Barati István, az Ajak edzője: – A rossz rajt után a Bakta is megérkezett, az utóbbi hetekben eredményesen szerepel. Szerintem inkább ez a valódi arcuk, úgyhogy egy újabb nehéz feladat vár ránk.

Újdombrád (1.)–Vaja (3.)

Balla János, az Újdombrád edzője: – Szeretnénk mindenképpen megtartani a pozíciónkat, és feltenni az őszi teljesítményünkre a koronát, ezzel az eredménnyel gyakorlatilag rajt-cél győzelmet aratnánk.

Siska Attila, a Vaja edzője: – Le a kalappal a Balla-brigád előtt, igazán tiszteletre méltó az őszi produkciója. Mi harmadik éve próbáljuk átlépni a saját árnyékunkat, és ha most sem sikerül, akkor már csak a piócás ember segíthet.

Ladányi TC (7.)–Tiszakanyár (8.)

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Nagyon jó támadójátékosokat bevető ellenfél látogat hozzánk, viszont, ha csapatom ugyanolyan elszántsággal, akarattal és egymást segítve lép pályára, mint legutóbb, akkor az utolsó őszi mérkőzésünket „pontosan” fejezhetjük be.

Bodnár Gábor, a Tiszakanyár játékos-edzője: – A év utolsó idegenbeli meccsét szeretnénk győzelemmel zárni, ami nem lesz könnyű feladat a Ladány otthonába, meg kell küzdeni a siker érdekében!

Nyírkarász (12.)–Záhony (5.)

Molnár István, a Nyírkarász edzője: – Ha a helyzeteinket megfelelő százalékban használjuk ki, és a védekezésünkön még tudunk javítani, akkor bizakodhatunk a jó eredmény elérésben.

Golyán Gergő, a Záhony szakosztályvezetője: – Szebb napokat látott ellenfelünk nagy erőket fog mozgósítani a három pont megszerzése érdekében, viszont mi sem szeretnénk leszakadni az élbolytól, ennek megfelelően győzni szeretnénk. A múlt szombaton mutatott játék erre jó alapot teremt.

(A mérkőzést Gyulaházán rendezik)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .